Kinderopvang Optikids pleit voor betaalbare en kwalitatief goede kinderopvang in de regio

MIJDRECHT- Kinderopvang OptiKids zet haar maatschappelijke betrokkenheid in en komt de ouders tegemoet die de dupe zijn van de overheidsbezuinigingen. Om alle ouders te steunen die hun baan deels of helemaal opzeggen, opa en oma inschakelen of de oppasgaten dichten met familieleden en kennissen minimaliseert OptiKids de uurtarieven én start met een unieke actie.

Splinternieuwe kinderopvang OptiKids, gevestigd in het sportcomplex Veenweidebad aan de Ontspanningsweg 1B, ziet deze moeilijke tijden als een kans om de ouders te laten ervaren wat betaalbare en kwalitatief goede kinderopvang is. De kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom op Kinderopvang OptiKids voor diverse vormen van opvang. Dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang, incidentele opvang, opvang in combinatie met zwemlessen en strippenkaart opvang behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast voldoet OptiKids aan alle wet- en regelgeving van de kinderopvang. In deze fysiek en sociaal- emotioneel veilige leeromgeving, OptiKids stimuleert kinderen om op hun eigen manier en in hun eigen tempo optimaal te ontwikkelen. En wel tot in de puntjes, waar ze een leven lang profijt van hebben. Voor de prijsbewuste ouders betekent dit: een professionele kinderopvang die betaalbaar blijft en te combineren is met het werk. Bijkomend voordeel is, dat voorspelbaarheid en regelmaat in het leven van jonge kinderen terugkomt en daardoor ook in het leven van hun (groot)ouders en kennissen die voor oppas gevraagd worden. Dit is dus dubbel goed nieuws voor alle belanghebbenden.

Op June 4, 2013