sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zuivelplein 7
    1097 XD Amsterdam
  • 020 468 21 95

Rovertjes

Rovertjes is geopend vanaf 1 maart 2012
In het grootste en mooiste gebouw op het Zuivelplein 7 te Amsterdam hebben wij maar liefst 250 m² omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Iedere ruimte beschikt over openslaande deuren die leiden naar de prachtige tuin van 480 m².

Rovertjes is een particulier kinderdagverblijf dat naast een veilige omgeving, een kleinschalige en professionele opvang biedt. Kinderdagverblijf Rovertjes zal bestaan uit drie groepen; een baby-, dreumes- en peutergroep.

Professionaliteit, kwaliteit en een goede communicatie met ouders en kinderen staat bij ons kinderdagverblijf voorop.

Ons Team
Ons team bestaat uit acht gediplomeerde, zorgzame, enthousiaste en gezellige leidsters. Wij zullen uw kind(eren) met veel plezier en open armen ontvangen en bieden ze een warme, huiselijke omgeving waar ze met veel plezier naar toe zullen gaan.

Oprichtster
Mijn naam is Kristel Bovenkerk. Het openen van Kinderdagverblijf Rovertjes is al jaren lang een droom van mij. Na een ruime ervaring in deze branche te hebben opgedaan, heb ik de stap genomen en ben ik op zoek gegaan naar een pand waar ik de kinderen de ruimte kan bieden voor hun eerste gelukkige 4 jaren en dat is op het Zuivelplein gelukt!

Samen met mijn team heet ik u van harte welkom en kijk ik er naar uit, samen met u en uw kinderen, mijn dromen waar te kunnen maken.

Foto's van RovertjesRovertjes in het kort

Diensten

  • Kinderdagverblijf

Wachtlijst:

Nee