sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nieuwegracht 30
    3512 LS Utrecht
  • 030 2310702

BSO 't Olefantje Nieuwegracht

BSO ’t Olefantje heeft haar deuren geopend in september 2012!

Kinderopvang ’t Olefantje is gevestigd aan de Nieuwegracht en ligt dus midden in de stad! BSO ’t Olefantje is gevestigd in een monumentaal pand, dat beschikt over een zeer grote achtertuin. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen.

Op de BSO van 't Olefantje worden kinderen van basisschool Pieterskerkhof en de Agatha Snellen school opgevangen. We streven ernaar om zoveel mogelijk een veilige thuissituatie na te bootsen, waar ieder kind de ruimte krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Er kunnen 20 kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De kinderen worden in één groep opgevangen, maar activiteiten zullen aangeboden worden per leeftijdscategorie. Kinderen worden gestimuleerd om aan allerlei uitdagende activiteiten deel te nemen, maar mogen altijd zelf bepalen of ze zin hebben om ergens aan mee te doen.

Wij bieden een breed scala aan uitdagende activiteiten binnen verschillende thema’s zoals kunst, sport, wetenschap, natuur en muziek. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten als schilderen, fotoworkshops, hockey clinics, kinderyoga, koken, tuinieren of een bezoek aan het Catharijneconvent.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website

Uiteraard mag u altijd een kijkje komen nemen bij ’t Olefantje! Het is handig om dan even contact met ons op te nemen.
Wie weet tot snel!

- Kim van Swelm en Andrea Noordstar

Foto's van BSO 't Olefantje NieuwegrachtBSO 't Olefantje Nieuwegracht in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang

Wachtlijst:

Nee