sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Laan Corpus Den Hoorn 101
    9728 JR Groningen
  • 06 49494611

SKSG Calcio

Sport-BSO Calcio
Wie sport en beweegt voelt zich gezonder, fitter, sterker en leert spelenderwijs allerlei vaardigheden. Daarom zijn we hier bij SKSG Calcio elke dag mee bezig! Onze sport BSO in Groningen Zuid is voor kinderen van 7 jaar en ouder en bevindt zich op het terrein van Sportpark Corpus den Hoorn.

Jump in!
Ieder kind heeft bij SKSG Calcio een eigen mentor. Deze speciaal toegewezen medewerker volgt de ontwikkeling van het kind en is een vast aanspreekpunt voor de ouders.

Bij SKSG Calcio bieden we per kwartaal veel verschillende sporten aan. Kinderen kunnen zo kennismaken met veel verschillende sporten en ontdekken wat ze echt leuk vinden. Via de JUMP-IN ladder worden de verschillende sporten en het programma bekend gemaakt.

Kids van alle scholen welkom!
Natuurlijk zijn alle kinderen welkom bij ons, ook als je op een school zit die niet aangesloten is. In dat geval ben je aangewezen op eigen vervoer. Kinderen die naar één van de aangesloten scholen gaan, worden door ons opgehaald en naar de sport-BSO in Groningen Zuid gebracht. Deze scholen zijn aangesloten:

-Boerhaaveschool
-Brederoschool
-Widar 
-TamariskSKSG Calcio in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang
  • Kinderdagverblijf

Wachtlijst:

Nee