sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Blanckvoortallee 6
    7773 AH hardenberg
  • 0523712272

Stichting Welluswijs centr adm, tevens locatie De Kameleon

Stichting Welluswijs is een organisatie die zich inzet voor het welzijn en opvang van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.
Wij bieden dagopvang, 100% flexopvang,peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

Dit gebeurt door te werken aan gerichte ontwikkelingsstimulering in een doorgaande ontwikkellijn met het onderwijs en andere (zorg)partijen rond het jonge kind. We bieden kwalitatief inhoudelijk opvang met professionele pedagogisch medewerksters waarbij het kind centraal staat. Er is steeds aandacht en zorg voor de kwaliteit van de pedagogisch en didactische dienstverlening; kinderen een uitdagende leeromgeving bieden en de ontwikkeling van de kinderen stimuleren en deskundig volgen, is een proces wat continu in beweging is. Even belangrijk is het om de veiligheid, waardering en ontwikkeling van kinderen en medewerkers te waarborgen. We zijn een integraal kindcentrum, ikc, en we werken samen met het onderwijs.

De opvang moet natuurlijk leuk zijn voor het kind en als ouder wil je je kind met een gerust hart naar de opvang kunnen brengen op het moment dat je zelf werkt. De kinderen krijgen volop individuele aandacht, begeleiding en verzorging.


Foto's van Stichting Welluswijs centr adm, tevens locatie De KameleonStichting Welluswijs centr adm, tevens locatie De Kameleon in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang
  • Gastouderopvang
  • Kinderdagverblijf
  • Peuterspeelzaal

Wachtlijst:

Nee