Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Cyclopenstraat 14
    1363 TD Almere Poort
  • 0365213555

Child Care Kinderopvang

Sinds 1997 gastouderopvang in heel Almere.

Sinds 2010 óók een kinderdagverblijf in ALMERE POORT (homeruskwartier).

Nu dus met meer mogelijkheden maar dezelfde betrouwbare aanpak en kwaliteit !

Na jarenlange ervaring in het aanbieden en begeleiden van gastouderopvang, opende Child Care een nieuw kinderdagverblijf in december 2010 in Almere Poort. Het kinderdagverblijf is het eerste in Almere dat werkt met een Montessoribeleid.
Dit betekent veel aandacht voor het individuele kind en voor diens zelfstandigheid. De pedagogische medewerkers begeleiden het kind zo dat het vol zelfvertrouwen kan functioneren en goede normen en waarden als vanzelfsprekend aanleert. Het kind wordt respect bijgebracht voor elkaar en de omgeving. Ook wordt het geprikkeld om zelf keuzes te maken en, op een speelse manier, mee te helpen met dagelijkse 'volwassen' bezigheden. Dit alles ter ontwikkeling van de zelfredzaamheid, als voorbereiding van het 'echte' leven.

Het gebouw in Almere Poort is uitdagend met veel doorkijkjes naar elkaar en naar buiten, maar toch knus en warm. Aparte ruimten bieden de mogelijkheid om de rustige en wat drukkere activiteiten te scheiden.

Samengevat dus een heerlijke plek voor uw kind om zich te vermaken en zich gewaardeerd te voelen.

U bent van harte welkom om eens bij ons rond te kijken en de sfeer te proeven. Om verzekerd te zijn van een plekje voor uw kind kunt u zich inschrijven. Vraag daarvoor een geheel vrijblijvend informatiepakket aan, of bel ons, wij beantwoorden graag uw vragen.

Foto's van Child Care KinderopvangDeze kinderdagverblijf in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang
  • Gastouderopvang
  • Kinderdagverblijf
  • Peuterspeelzaal

Wachtlijst:

Nee