sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hamburgerstraat 13
    9714 JA Groningen
  • 0505791072

Monkey Donky Speelhuis Kinderopvang

Monkey Donky Speelhuis biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar (de baby-, peuter- en dreumesgroepen), maar ook kinderen die naar de basisschool gaan kunnen bij ons terecht. Voor de laatste groep is de BSO, de buitenschoolse opvang. Binnen Monkey Donky's Kinderopvang zijn er veel verschillende vormen van opvang mogelijk.

In de overdekte speeltuin aan de Oosterhamrikkade is een dagverblijf & BSO gehuisvest en ook aan de Paterswoldseweg in Groningen-Zuid is er een kinderdagverblijf voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Een deel van dit gebouw is geheel op de allerkleinsten (in)gericht. Uw kind vindt hier een waar paradijs vol kleur, speelgoed, speelhoekjes en spelletjes, alsmede een comfortabele slaapafdeling.

De buitenschoolse opvang (BSO) is gevestigd op drie locaties: in de overdekte speeltuin aan de Oosterhamrikkade, aan de Paterswoldseweg en in de St. Michaƫlschool aan de Butjesstraat.
Flexibele opvang, dagopvang, buitenschoolse opvang, verschillende dagdelen, noodopvang, opvang tijdens vakanties. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Foto's van Monkey Donky Speelhuis KinderopvangMonkey Donky Speelhuis Kinderopvang in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang
  • Kinderdagverblijf

Wachtlijst:

Nee