sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nyl├ón 1
    8401 XA Gorredijk
  • 0513490401

Kindercentrum Tegearre-ien

Een unieke kinderopvang. Uniek omdat wij een brug vormen tussen kinderopvang en gastouderopvang. Wij zijn namelijk kleinschalig en er is een huiselijke sfeer. Wij werken met een team van 3 leidsters waardoor de continuïteit gewaarborgd is. Uit onderzoek komt steeds weer naar voren dat continuïteit één van de belangrijkste pijlers is voor een vertrouwd en veilig gevoel bij kinderen. Omdat de groep klein is en de kinderen elkaar regelmatig zien, kennen de elkaar goed en ook dit draagt bij tot een veilig en vertrouwd gevoel.

Uniek zijn wij ook doordat wij zeer kindvolgend werken. Geen verplichte spelletjes, werkjes oid, maar kijken waar het kind aan toe is en waar zijn interesse ligt. Dit geeft de meeste en mooiste  'leermomenten'.

Daarnaast zijn wij een GROENE opvang. Een grote natuurlijke tuin, veel buiten zijn, een gezonde leefstijl, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, fairtrade/biologische producten. Het hoort er allemaal bij en wij proberen dit zo goed mogelijk te realiseren.

Samen met het feit dat wij huisdieren (poezen) in de opvang en buiten (kippen, konijnen) hebben en het feit dat wij een kindercentrum voor meertalige ontwikkeling zijn, maakt dat wij iets anders bieden dan standaard.Kindercentrum Tegearre-ien in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang
  • Kinderdagverblijf

Wachtlijst:

Nee