sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Huizermaatweg 610
    1276 LN Huizen
  • 035-6926171

montris kinderopvang

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Je wilt je kind niet naar zomaar een kinderdagverblijf of BSO brengen. Je wilt er een goed gevoel bij hebben, en je wilt zien dat je kind floreert en zich thuis voelt.
Montris kinderopvang (voorheen de Wipneusgroep) biedt dit. Wij verzorgen professionele en betrokken opvang in een bijzondere omgeving. Vanuit een basis van veiligheid en geborgenheid bieden wij kinderen de kans om spelenderwijs hun talenten te onwikkelen.

Montris biedt méér dan alleen opvang. Onze overtuiging is dat kinderopvang niet alleen een voorziening is voor werkende ouders, maar ook belangrijke toegevoegde waarde biedt aan de kinderen. Door de combinatie van de aanwezige pedagogische kennis, een goed pedagogisch concept en meerdere kinderen in verschillende leeftijden kunnen wij activiteiten en belevenissen aanbieden die thuis lastig te verwezenlijken zijn. Zo bieden we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kinderen.

Vernieuwend pedagogisch concept!
Montris werkt vanuit een vernieuwend pedagogisch concept, Meervoudige Intelligentie. Dit concept gaat ervan uit dat kinderen en volwassenen op verschillende manieren knap kunnen zijn. Door een breed aanbod van activiteiten op basis van dit concept willen we de verschillende talenten bij kinderen helpen ontwikkelen en ontplooien.
Montris kinderopvang: liefdevolle zorg voor de kleintjes, spelenderwijs je talenten ontwikkelen voor de 'groten'!


montris kinderopvang in het kort

Diensten

  • Buitenschoolse opvang
  • Gastouderopvang
  • Kinderdagverblijf
  • Peuterspeelzaal

Wachtlijst:

Nee