Blooming Kids


De Ruyterstraat 4 1271 SV Huizen
035-5252195 Klik om te bellen

Huiselijke sfeer
Kleinschalig
Buiten, sportief, creatief en natuur

Over Blooming Kids

Blooming Kids is dé kinderopvangorganiatie in Huizen waarbij spelenderwijs ontwikkelen met aandacht voor creativiteit, sport en natuur centraal staan.

Kinderdagverblijf


Spelenderwijs ontwikkelen. Waar kinderen kunnen ontdekken, van elkaar kunnen leren en fouten mogen maken. We leren dagelijks van en in de natuur in onze ontdektuin. Opgroeien van baby tot een zelfredzame peuter die klaar is om naar school te gaan. In een fijne huiselijke omgeving ontwikkelen kinderen zich in hun eigen tempo, met oog voor de behoefte van ieder kind.

Buitenschoolseopvang

De buitenschoolse opvanglocaties bevinden zich op het terrein van voetbalvereniging HSV Zuidvogels en de Huizerhockeyclub. Na school en in vakanties lol maken en chillen met leeftijdsgenoten. Volop buitenspelen, meedoen aan sport en spel activiteiten, deelnemen aan creatieve workshops of een spelletje spelen met je vrienden. Op onze locatie voor 4-12 jarigen wordt er veel aandacht aan buitenspelen, sport en spel besteed. Op onze locatie voor kinderen van 8 jaar en ouder, wordt naast het buiten zijn extra aandacht besteed aan zelfredzaamheid en speelt kinderparticipatie een nog grotere rol.

Make Your Kids Bloom

Foto's

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

Blooming Kids


De Ruyterstraat 4 1271 SV Huizen
035-5252195 Klik om te bellen