BOinK Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang


Herenstraat 39 3512 KB Utrecht
0302317914 Klik om te bellen

Over BOinK Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang

BOinK is dé belangenvereniging van ouders en oudercommissies van kinderopvangorganisaties. Tijdens ons spreekuur (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur) kunnen ouders en oudercommissies vragen stellen over en problemen voorleggen m.b.t. kinderopvang in de breedste zin van het woord.

BOinK vertegenwoordigt de belangen van de ouders in de kinderopvangbranche en politiek (bij beleidsmakers, in adviesraden, bij politici, ondernemers en inhoudsdeskundigen). Op deze manier oefenen we invloed uit op wet- en regelgeving, financiering en kwaliteitsontwikkeling in de kinderopvang. Zo zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkelingen omtrent de Wet kinderopvang en de Geschillencommissie kinderopvang.

Wij informeren ouders hierover via onze nieuwsberichten op onze website, via ons magazine (voor leden) en onze maandelijkse digitale nieuwsbrief en we staan ouders en oudercommissies te woord in ons spreekuur. Op onze website staat heel veel informatie, waaronder het antwoord op de meest gestelde vragen tijdens ons spreekuur. Ons magazine verschijnt twee keer per jaar. Dit is een platform voor oudercommissies om ervaringen te delen en te informeren. Daarnaast ontwikkelen we uitgebreide brochures oudercommissies en individuele ouders en bieden we traingen aan oudercommissies en centrale oudercommissies. Tevens organiseren we jaarlijks meerdere ouderavonden. We inventariseren actief meningen, ervaringen en ideeën van ouders, zodat we kunnen fungeren als spreekbuis voor ouders in de media.

Foto's

Diensten

Belangenbehartiging voor en ondersteuning van ouders die gebruik maken van kinderopvang

Onze locatie

BOinK Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang


Herenstraat 39 3512 KB Utrecht
0302317914 Klik om te bellen