BSO de Melkweg


Melkweg 42 1251 PT Laren nh
035-6926171 Klik om te bellen

Over BSO de Melkweg

De school gaat uit, tijd voor plezier en avontuur! Eerst even een kopje thee of limonade en je verhaal vertellen. En daarna? Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren, of meedoen met een van de activiteiten. De BSO begint als de school klaar is. De kinderen hebben al een inspannende dag achter de rug en daarom is de BSO op de eerste plaats: vrije tijd.
BSO staat voor buitenschoolse opvang. Voor kinderen van 4 tot 13 jaar bieden we deze vorm van opvang na schooltijd aan. De kinderen worden opgevangen in groepen van maximaal 20 kids onder begeleiding van 2 medewerkers. De BSO is ook in de vakanties en tijdens studiedagen open.
Na school worden de kinderen opgevangen door de leidsters en krijgen ze thee of limonade aan tafel. We doen dit in een huiselijke sfeer. We nemen de tijd om aandacht te besteden aan de belevenissen van die dag op school.
We vinden het belangrijk dat de kids zich buiten lekker kunnen uitleven. En op de BSO bieden we net als bij onze kinderdagverblijven uiteenlopende activiteiten aan de kinderen aan. Omdat de kinderen op de BSO al iets ouder zijn hebben zij zelf een belangrijke stem. Ze worden betrokken bij het aanbod aan en de keuze uit activiteiten, het opstellen van de spelregels bij de BSO en de verdeling van de \\\'huishoudelijke taken\\\'.
Naarmate kinderen ouder worden, hebben ze meer behoefte om met leeftijdsgenoten te spelen. Hier krijgen ze alle ruimte voor.

Diensten

Buitenschoolse opvang

Onze locatie

BSO de Melkweg


Melkweg 42 1251 PT Laren nh
035-6926171 Klik om te bellen