Child Care Kinderdagverblijf


Cyclopenstraat 14 1363 TD Almere Poort
036-5213555 Klik om te bellen

Over Child Care Kinderdagverblijf

Na jarenlange ervaring (sinds 1997 in Almere) in het aanbieden en begeleiden van betrouwbare gastouderopvang, opent het kinderdagverblijf van Child Care begin 2010 haar deuren in Almere Poort. Ons kinderdagverblijf wordt het eerste in Almere dat werkt met een Montessoribeleid.
Dit betekent veel aandacht voor het individuele kind en voor diens zelfstandigheid. De pedagogische medewerkers begeleiden het kind zodat het vol zelfvertrouwen kan functioneren en goede normen en waarden als vanzelfsprekend aanleert. Zo wordt het kind respect bijgebracht voor elkaar en de omgeving. Het kind wordt ook geprikkeld om zelf keuzes te maken en, op een speelse manier, mee te helpen met dagelijkse \'volwassen\' bezigheden. Dit alles ter ontwikkeling van de zelfredzaamheid als voorbereiding van het \'echte\' leven.
Het gebouw in Almere Poort is uitdagend met veel doorkijkjes naar elkaar en naar buiten, maar toch knus en warm. Gescheiden ruimten bieden de mogelijkheid om de rustige en wat drukkere activiteiten te scheiden.
Samengevat dus een heerlijke plek voor uw kind om zich te vermaken en zich gewaardeerd te voelen.
U bent vanaf 2010 van harte welkom om eens bij ons rond te kijken en de sfeer te voelen. Voor die tijd houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte via onze website.
Om verzekerd te zijn van een plekje voor uw kind vanaf volgend jaar kunt u zich nu al inschrijven. Vraag daarvoor een geheel vrijblijvend informatiepakket aan, of bel ons, wij beantwoorden graag uw vragen.

Foto's

Diensten

Gastouderopvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

Child Care Kinderdagverblijf


Cyclopenstraat 14 1363 TD Almere Poort
036-5213555 Klik om te bellen