Chr. kov Het Paleis


Kortenvoortstraat 1 7602 AT Almelo
0546-868302 Klik om te bellen

Over Chr. kov Het Paleis

Kinderdagverblijf Het Paleis is een gezellig, kleinschalig dagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar en BSO van 4-13 jaar. We zijn niet verbonden aan een grote organisatie waardoor er nog echt oog is voor uw persoonlijke voorkeuren. Op het KDV zijn wij VVE gecertificeerd en  toegerust om uw kind met een taal achterstand te helpen. Deze trajecten worden veelal door de gemeente Almelo vergoedt. Wij kunnen u hiermee helpen.

Uniek is de grote (200M2) binnenspeelruimte. Bij slecht weer toch lekker fietsen, rennen enz. Onze hoofdlocatie is voorzien van vloerverwarming waardoor het voor uw kind heerlijk spelen is op de vloer. Altijd comfortabel warm!
Omdat we lekker klein zijn, kennen we elkaar allemaal en is er nog tijd voor persoonlijk contact. Ook zijn we door de kleine groepen heel flexibel en is er veel mogelijk om de verzorging speciaal op uw kind af te stemmen.

Het Paleis heeft ook 2 sport BSO locatie's in Almelo. Heeft uw kind behoefte aan veel beweging, dan is BSO Het SportPaleis misschien een heel geschikt aanbod! In Almelo zijn twee locatie's Het SportPaleis, bij voetbal vereniging ON (zuidkant Almelo) en bij voetbal vereniging PH (noordkant Almelo). Op Het SportPaleis wordt er niet alleen gevoetbald maar komen allerlei sporten aan bod, denk aan honkbal, slagbal, tennis, badminton, atletiek etc. etc.

Komt u langs voor een rondleiding, we willen graag kennis met u maken!

Foto's

de speelhal

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal

Onze locatie

Chr. kov Het Paleis


Kortenvoortstraat 1 7602 AT Almelo
0546-868302 Klik om te bellen