Christelijk kinderdagverblijf Trots


Boomgaard 21A 2771 PC Boskoop
0172-251271 Klik om te bellen

Over Christelijk kinderdagverblijf Trots

Wij zijn Trots! Wij bieden het huiselijke van een gastouder en de professionaliteit van een kinderdagverblijf. 

Een kleinschalig kinderdagverblijf dat voelt als een tweede thuis en waar je met een gerust gevoel jouw kind achter kunt laten.
Met christelijke normen en waarden, veel individuele aandacht in een gezellige en knusse woonkamer. Bij ons KDV werken professionele en liefdevolle pedagogisch medewerkers met passie voor hun vak. Wij streven naar een intensief contact met de ouders of verzorgers. Om zo het beste voor de kinderen te kunnen zorgen.

Trots wil een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving bieden, waar je kind centraal staat. Dit bereiken we mede door te werken met twee groepen en de groepsgrootte te beperken. Er is een groep van maximaal twaalf kinderen en een kleinere groep van maximaal zes kinderen, hierdoor is er veel aandacht voor het individuele kind. Door het kleinschalige karakter is er veel oudercontact en kennen de pedagogisch medewerkers ieder kind dat het kinderdagverblijf bezoekt en zijn of haar ouders/verzorgers. Doordat je kind vaste gezichten ziet, hecht het zich snel aan de pedagogisch medewerker en kan het zichzelf zijn en zich gaan ontplooien en ontwikkelen. We willen de thuissituatie nabootsen door de groep een echt knusse woonkamersfeer te geven. Een huiselijke omgeving waar je kind zich thuis kan voelen en tot rust kan komen, maar ook de ruimte heeft om veilig te kunnen spelen en zich te ontwikkelen.

Trots  is een christelijk kinderdagverblijf. Wij zijn ervan overtuigd dat, hoe jong kinderen ook zijn, zij mogen weten dat Jezus van hen houdt en dat zij gewild en geliefd zijn op deze wereld. Jezus zelf inspireert ons met Zijn woorden: “Laat de kinderen toch tot mij komen, want het koninkrijk is voor hen die zijn zoals zij” (Lukas 18:16).

Foto's

Christelijk kinderdagverblijf Trots in het kort

Diensten

Kinderdagverblijf

Wachtlijst

Ja

Onze locatie

Christelijk kinderdagverblijf Trots


Boomgaard 21A 2771 PC Boskoop
0172-251271 Klik om te bellen