De Beestenboel Kinderdagverblijf


Straat 13 6042 KV Roermond
0475-476239 Klik om te bellen

Over De Beestenboel Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf de Beestenboel is een kdv gelegen naast een melkveebedrijf. Dagelijks bezoeken wij de dieren, wandelen en spelen we buiten in de prachtige natuur om ons heen. Zelfs buiten slapen behoort bij de mogelijkheden, omdat wij over buitenbedjes beschikken. Wij bieden 52 weken per jaar opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, elke werkdag van 7.00 tot 18.30 uur. Verlengde en flexibele opvang is mogelijk.

Uitbreiding kinderdagverblijf
In september 2010 hebben wij een tweede kinderdagverblijf in de monumentale carrée boerderij “Heisterhof” aan de Straat 11 in Roermond geopend. Op deze prachtige, unieke locatie bieden we opvang aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Buiten slapen kan hier in een rietgedekte hooiberg. Dagelijks wordt er door een echte kok een verse warme maaltijd bereid, voor beide locaties. Het bijzondere van deze boerderij is, dat ze omringd wordt door bossen en weilanden met een prachtige natuur en bovendien goed bereikbaar is door de geringe afstand van de bebouwde kom van Roermond. Heisterhof is te bereiken via een laan.
De formule van dit kinderdagverblijf is dezelfde als de locatie aan de Kloosterweg 100. Sinds 1995 staat De Beestenboel bekend door de combinatie van kinderen, de natuur en dieren. Heisterhof ligt op slechts enkele honderden meters afstand van melkveebedrijf Cox en KDV de Beestenboel, waardoor het mogelijk is om eveneens de koeien en kalfjes te bezoeken. Vanzelfsprekend zullen er bij Heisterhof ook boerderijdieren zijn. Beide locaties zullen door middel van een pad door de weilanden met elkaar verbonden worden

De Beestenboel Kinderdagverblijf in het kort

Diensten

Kinderdagverblijf

Wachtlijst

Ja

Onze locatie

De Beestenboel Kinderdagverblijf


Straat 13 6042 KV Roermond
0475-476239 Klik om te bellen