gastouderopvang de Bijtjes


Vuurlaan 36 2408 NB Alphen aan den Rijn

Over gastouderopvang de Bijtjes

Hoi hoi! Mijn naam is Debora Verbij, ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn man Marcel, onze kinderen Emily (3) & James (1) en onze katten, Fien en Mali, in een gezellig straatje in de kindvriendelijke wijk Kerk en Zanen.

Mijn hobby's zijn haken, wandelen, creatief bezig zijn en leuke dingen doen met de kinderen.

Al van kleins af aan weet ik dat ik met kinderen wil werken. Ik ben daarom ook al vanaf mijn twaalfde jaar actief als oppas. In de loop der jaren heb ik heel wat opgepast op verschillende kinderen. Mijn ervaringen liggen mede daarom erg breed. Van het oppassen op kinderen met een licht lichamelijke handicap tot kinderen met gedragsstoornissen. Ik heb gewerkt op een kinderdagverblijf maar ben ook ruim 9 jaar actief geweest als overblijfkracht op een basisschool en 11 jaar als oppas bij een sportschool. Hierdoor doe ik al jaren dagelijks ervaring op met kinderen van nul tot twaalf jaar.

In 2012 ben ik begonnen als gastouder bij mensen aan huis. Een bewuste keuze omdat ik het werken in een kinderdagverblijf te grootschalig en onpersoonlijk vond. In 2013 heb ik mijn basis diploma sociaal pedagogisch medewerkster behaald. Daarvoor had ik al een diploma helpende welzijn. Elk jaar volg ik de EHBO cursus Acute zorg aan kinderen en in 2015 heb ik een cursus ontwikkelingspsychologie gevolgd. Via de twee gastouderbureaus waar ik mee samen werk zijn er jaarlijks ook altijd veel interessante bijeenkomsten en cursussen waar ik graag aan deelneem. Zoals een cursus herkenning kindermishandeling, zang en beweegspellen met baby's/dreumesen en recent heb ik de training Baby's in huis afgerond. Na de geboorte van onze dochter, in 2018, ben ik begonnen met gastouderopvang in ons eigen huis.

gastouderopvang de Bijtjes in het kort

Diensten

Gastouderopvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang