Hero kindercentra


C. van Noordestraat 15 2033 EC Haarlem
0235379290 Klik om te bellen

Over Hero kindercentra

Hero kindercentra; dé plek voor kinderopvang in Haarlem en Spaarndam


De SKOS en Kinderopvang Haarlem gaan vanaf 2020 samen verder als één organisatie. Door de krachten te bundelen zijn we klaar voor de toekomst en zijn we dé plek voor kinderopvang voor ieder kind van 0 tot 12 jaar. De nieuwe organisatie is een complete en daarmee betere gesprekspartner voor ouders en partners zoals onderwijs en gemeente. Om onze samenwerking te bekrachtigen kiezen we voor een nieuwe naam: Hero kindercentra.

Met 82 opvanglocaties bieden we iedere ouder in Haarlem en Spaarndam passende opvang in de buurt. Ook kan er sneller ingespeeld worden op ontwikkelingen in de markt en op pedagogisch gebied. We blijven, net als de SKOS en Kinderopvang Haarlem, een stichting zonder winstoogmerk. Het bieden van kinderopvang met hoogwaardige pedagogische kwaliteit staat voorop en ieder kind staat daarbij centraal.

Waar staan we voor?
Het is onze missie om elke dag samen met de kinderen het avontuur aan te gaan op weg naar de beste versie van zichzelf. Onze kernwaarden Avontuur, Plezier, Leren en Aandacht zijn belangrijk voor ons en geven richting aan ons beleid en manier van werken. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij ook aandacht voor de wereld om ons heen en dragen we bij aan een duurzame groene wereld waarin kinderen gezond kunnen groeien.

Voor wie zijn we er?
Wij zijn altijd in de buurt voor ieder kind van 0 tot 12 jaar in Haarlem en Spaarndam. Voor peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Met hart voor ons vak laten we kinderen ontdekken en medewerkers ontwikkelen. Op weg naar de beste versie van zichzelf.

Meer weten over Hero kindercentra?
Bezoek dan onze website www.herokindercentra.nl of bel ons even. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereiken op 023-5123920.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal

Onze locatie

Hero kindercentra


C. van Noordestraat 15 2033 EC Haarlem
0235379290 Klik om te bellen