Kanteel Kinderopvang


Berlicumseweg 8g 5248 NT Rosmalen
073-8507850 Klik om te bellen

Over Kanteel Kinderopvang

Kanteel Kinderopvang

Kinderopvang van 0-13 jaar

Kanteel Kinderopvang is dé partner binnen Integrale Kindcentra. Samen met het onderwijs en overige opvoedpartners stimuleren en volgen wij de ontwikkeling van elke kind, van geboorte tot aan de eerste tienerjaren. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar. Want kinderen zijn de toekomst. Wij geloven in de ontwikkelkracht van kinderen en stimuleren deze graag in een veilige en uitdagende omgeving.

 

Altijd in de buurt

Op meer dan 40 locaties in de omgeving Den Bosch, Zaltbommel en Uden e.o. bieden wij kinderopvang van 0-13 jaar. Dit in de vorm van kinderdagverblijf, peuterarrangement en buitenschoolse opvang. Tevens is er op verschillende locaties vakantieopvang, tussenschoolse opvang en flexibele opvang mogelijk. Een keer een kijkje nemen op een van onze locaties? Neem contact op met onze afdeling Relatiebeheer voor een rondleiding, via relatiebeheer@kanteel.nl of (073) 851 99 99.

 

Kinderdagverblijf

Op een kinderdagverblijf van Kanteel kunnen kinderen zich in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier ontwikkelen. Baby, dreumes of peuter. Altijd kijken we naar de behoefte van ieder kind. Zo kun jij je kind(eren) met een gerust hart brengen. Je weet dat ons kinderdagverblijf een vertrouwde plek is.

 

Peuterarrangement

Op het Peuterarrangement (voorheen Peuterspeelzaal) komen peuters vanaf 2,5 jaar op vaste dagdelen spelen, ontdekken en ontwikkelen. We werken met thema's die aansluiten bij de wereld van je peuter. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. We maken zo de stap naar de basisschool een stukje kleiner.

 

Buitenschoolse opvang

Op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kanteel kun je na school lekker samen met je vrienden verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Na een drukke dag op de basisschool kan je bij ons even rustig aan tafel je verhaal kwijt. Alles is mogelijk.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal

Onze locatie

Kanteel Kinderopvang


Berlicumseweg 8g 5248 NT Rosmalen
073-8507850 Klik om te bellen