Kanteel Kinderopvang


Berlicumseweg 8g 5248 NT Rosmalen
073-8507850 Klik om te bellen

Een maatschappelijke kinderopvangorganisatie
In de regio Den Bosch, Maashorst en Zaltbommel
Met 40 locaties altijd bij jou in de buurt

Over Kanteel Kinderopvang

Kanteel Kinderopvang

Kinderopvang van 0-13 jaar

Kanteel Kinderopvang is dé partner binnen Integrale Kindcentra. Samen met het onderwijs en overige opvoedpartners stimuleren en volgen wij de ontwikkeling van elke kind, van geboorte tot aan de eerste tienerjaren. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar. Want kinderen zijn de toekomst. Wij geloven in de ontwikkelkracht van kinderen en stimuleren deze graag in een veilige en uitdagende omgeving.

Altijd in de buurt

Op meer dan 40 locaties in de omgeving Den Bosch, Zaltbommel en Maashorst. bieden wij kinderopvang van 0-13 jaar. Wij zijn een maatschappelijke organisatie die staat en gaat voor kindontwikkeling. Dit alles realiseren wij in verschillende buurten en wijken en zonder winstoogmerk. Zo kunnen we nog meer tijd, geld en energie steken in kennis, kwaliteit en service. En dat niet alleen voor de kinderen en ouders, maar ook voor onze medewerkers.

Kinderdagverblijf

Op een kinderdagverblijf van Kanteel kunnen kinderen zich in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier ontwikkelen. Baby, dreumes of peuter. Altijd kijken we naar de behoefte van ieder kind. Zo kun jij je kind(eren) met een gerust hart brengen. Je weet dat ons kinderdagverblijf een vertrouwde plek is.

Peuteropvang

Op de peuteropvang komen peuters vanaf 2,5 jaar op vaste dagdelen spelen, ontdekken en ontwikkelen. We werken met thema's die aansluiten bij de wereld van je peuter. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. We maken zo de stap naar de basisschool een stukje kleiner.

Buitenschoolse opvang

Op onze Buitenschoolse Opvang (BSO) kan je kind na school lekker samen met vrienden verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank een boek te lezen.Onze pedagogisch medewerkers bekijken samen met de kinderen welke activiteiten ze organiseren. Je kind kan zelf kiezen of hij/zij meedoet, want niets moet, bijna alles mag! Zo zijn er rustige clubjes en zie je ook sportieve rode koppies. Voor ieder wat wils, van 4 tot 13 jaar.

Een kansrijke toekomst voor ieder kind. Wij geven kinderen de ruimte om te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen

Foto's

Kindontwikkeling van 0-13 jaar-Kanteel Kinderopvang

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Onze locatie

Kanteel Kinderopvang


Berlicumseweg 8g 5248 NT Rosmalen
073-8507850 Klik om te bellen