Kdv Picobello


Oudegracht 58-66 1811 CL Alkmaar
0725111132 Klik om te bellen

Over Kdv Picobello

"Voordat wij verhuisden naar Alkmaar zat mijn kind op een dagverblijf waar ik vaak met kromme tenen wegging. Na die ervaring is Picobello voor mij een feestje!"
"Mijn kind is rustiger en opgeruimder
"Ik doe het voor mijn kind en voor mezelf!"
"Als ik op mijn werk zit heb ik totaal geen spanning over de opvang mijn kind. Integendeel. Ik ben er alleen maar blij mee."

Enkele uitspraken van ouders die hun kind plaatsten op Picobello. Het is voor de sociale ontwikkeling van uw kind erg belangrijk om al jong te leren omgaan met andere kinderen. Onder begeleiding van onze Pedagogisch Medewerksters lukt dat. Door de warmte, duidelijkheid, veiligheid en structuur die de Pedagogisch Medewerksters de kinderen bieden, neemt Picobello een aparte plaats in binnen de dagverblijven van Alkmaar.
Uw kind leert creatief naar oplossingen te zoeken. Het leert voor zichzelf op te komen, samen te spelen, samen te delen. Het leert een plekje voor zichzelf te vinden en in te nemen.
Stimuleren in plaats van beperken. Creatief bezig zijn met alle zintuigen. Op Picobello valt gelukkig heel veel te ontdekken. Uitdagingen zijn ruim voorhanden. Maar het is beter om zelf een kijkje te komen nemen op Picobello. Uw gevoel zegt vaak meer dan duizend woorden. Dan kunt u meteen kijken of Picobello inderdaad 'het leukste dagverblijf van Alkmaar' is

Foto's

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kdv Picobello


Oudegracht 58-66 1811 CL Alkmaar
0725111132 Klik om te bellen