KDV Tiny Toes Roosendaal


Streuvelslaan 18 4707 CH Roosendaal
06-20064061 Klik om te bellen

Over KDV Tiny Toes Roosendaal

Kinderdagverblijf Tiny Toes

Tiny Toes is een kinderdagverblijf dat deskundige opvangmogelijkheden biedt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Door een natuurlijke en huiselijke omgeving te creëren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Tiny Toes kwaliteit die aansluit bij de wensen van ouders en/of verzorgers. Tiny Toes biedt een veilige omgeving waarin uw kind makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderdagverblijf, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.

Wij zijn van mening dat kinderopvang voor zowel de kinderen als hun ouders een plezierige ervaring dient te zijn. Want de stap om je kind aan de zorg van een ander toe te vertrouwen is al groot genoeg…

Hecht u grote waarde aan zorg, veiligheid en hygiëne? Vindt u het belangrijk dat gemotiveerde pedagogisch medewerkers uw zoon of dochter in hun ontwikkeling volgen? Dat zij elk kind naast optimale verzorging, structuur en individuele aandacht geven? Dan is Kinderdagverblijf Tiny Toes de juiste keuze. Graag zijn wij een tweede thuis voor uw waardevolste bezit.

Wij realiseren ons dat de keuze voor een kinderdagverblijf voor uw kind een weloverwogen afweging is waar veel aspecten een rol spelen. Wij hopen dat u na het rondkijken op onze website over een aantal van deze aspecten een beeld heeft gekregen hoe wij daarmee omgaan. Echter kunnen wij ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft en graag een kijkje wilt nemen op ons kinderdagverblijf. Daarom hopen wij dat de indrukken die u heeft opgedaan leiden tot een persoonlijk gesprek en een rondleiding op ons kinderdagverblijf.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Gastouderopvang
Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal

Onze locatie

KDV Tiny Toes Roosendaal


Streuvelslaan 18 4707 CH Roosendaal
06-20064061 Klik om te bellen