Kiddoozz Kinderopvang


Eckartstraat 42-52 3077 XD Rotterdam
010-2041820 Klik om te bellen

Over Kiddoozz Kinderopvang

Kiddoozz kinderopvang biedt kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Maar Kiddoozz doet meer. Zo besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en investeren we in professionele begeleiding. Maar we bieden ook ruime openingstijden en zorgen voor gezonde en voedzame maaltijden.

Bij Kiddoozz kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Want kinderen moeten nog veel leren. Bijvoorbeeld dat je moet vragen als je hulp nodig hebt. Dat je samen meer kunt dan alleen. En dat ruzie maken niets oplost. Heeft een kind extra begeleiding nodig? Ook dan kunt u op Kiddoozz rekenen. We onderzoeken waar een kind behoefte aan heeft, zoeken samen met ouders naar een oplossing.

Een tweede thuis
Kiddoozz kinderopvang biedt kinderen een tweede thuis. Een thuis waar kinderen rustig kunnen opgroeien, ontdekken en ervaren. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Want elk kind is tenslotte uniek. En juist daarom lopen onze vijf richtinggevers door Kiddoozz heen als een rode draad: aandacht, liefde, divers, spelen en balans. Dit is op elke locatie en bij elke medewerker terug te vinden in de manier van werken.

Kiezen voor Kiddoozz!
Bij het vormgeven en inrichten van onze organisatie hebben wij de volgende vraag centraal gesteld:
Wat is belangrijk in een kinderleven?
Liefde
Aandacht
Balans
Divers
Spelen
Deze richtinggevers zijn voor ons de leidraad in ons denken en handelen. Kiddoozz Kinderopvang biedt kinderen een plek waar ze liefde en aandacht krijgen en waar ze zichzelf kunnen zijn. We dagen kinderen uit met activiteiten, lekker spelen en voldoende rust. Hiermee houden we een goede balans tussen niet teveel en niet te weinig. Een divers aanbod voor uw kind hoort daarbij.

Kiddoozz kinderopvang biedt:
Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar
Voor-, tussen- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Bent u op zoek naar kinderopvang of buitenschoolse opvang in Rotterdam, Hoogvliet, Vlaardingen? Kom gerust een keer kijken op een van onze locaties. Wij geven u graag een rondleiding! U kunt zich dan ook direct inschrijven. Wij helpen u graag verder. De adressen van de locaties vindt u op de website. Ook kunt u zich wenden tot onze afdeling Plaatsing & Planning Plaatsing@kiddoozz.nl of u kunt bellen met 010-2041820 voor de beschikbaarheid van kindplaatsen op de door u gewenste locatie en een gratis berekening van uw netto kosten.

.

Kiddoozz Kinderopvang in het kort

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf