Kiddoozz Kinderopvang


Sliedrechtstraat 62-66 3086 JN Rotterdam
010 204 1820 Klik om te bellen

Over Kiddoozz Kinderopvang

Iedereen is van harte welkom op de meer dan 30 locaties van Kiddoozz Kinderopvang in Rotterdam, Hoogvliet, Vlaardingen en Dordrecht. Er is altijd wel een plek waar u en vooral uw kind(eren) zich veilig en 'thuis van huis' zullen voelen. Onze pedagogisch medewerkers zetten zich hier iedere dag weer voor de volle 100% voor in.

Wij bieden peuteropvang (PO), kinderdagopvang (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO). Op vrijwel alle PO en KDV locaties bieden wij vroegschoolse educatie (VE). Dit betekent dat wij extra aandacht besteden aan de ontluikende taal- en rekenvaardigheden bij de kinderen. Onze medewerkers worden hierin geschoold en aan de hand van thema's uit de methode Uk en Puk worden de kinderen spelenderwijs uitgedaagd zich op deze vlakken te ontwikkelen. De VE-subsidie die wij jaarlijks ontvangen van de gemeente Rotterdam moet vanzelfsprekend ook worden verantwoord. Jaarlijks wordt dus beoordeeld of wij ook op dit vlak doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 

De ontwikkeling van kinderen staat altijd centraal. Want kinderen moeten nog veel leren. Bijvoorbeeld dat je moet vragen als je hulp nodig hebt. Dat je samen meer kunt dan alleen. En dat ruzie maken niets oplost. Heeft een kind extra begeleiding nodig? Ook dan kunt u op Kiddoozz rekenen. We onderzoeken waar een kind behoefte aan heeft en zoeken samen met u naar een oplossing.

Waarom kiezen voor opvang bij Kiddoozz?
Liefde
volle opvang, met aandacht voor u en uw kind. Door ons diverse en flexibele aanbod helpen wij u de balans te vinden tussen werk en prive. Kinderen spelen graag bij Kiddoozz!

U en uw kind zijn van harte welkom bij ons. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen op de locatie van uw keuze. Een overzicht van al onze locaties treft u aan op onze website: www.kiddoozz.nl. Daar vindt u ook ons digitale inschrijfformulier en een formulier om een rondleiding aan te vragen.

Hopelijk tot ziens op een van de locaties!

Kiddoozz Kinderopvang: het 'thuis van huis' voor uw kind(eren) en voor u. Samen komen we verder!

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Vve

Onze locatie

Kiddoozz Kinderopvang


Sliedrechtstraat 62-66 3086 JN Rotterdam
010 204 1820 Klik om te bellen