Kiddoozz Rijsoordstraat BSO


Rijsoordstraat 46-b 3081 BW Rotterdam
010-2152520 Klik om te bellen

Over Kiddoozz Rijsoordstraat BSO

Kiddoozz kinderopvang, dat gun je ieder kind!

Kiddoozz kinderopvang biedt kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Maar Kiddoozz doet meer. Zo besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en investeren we in professionele begeleiding. Maar we bieden ook ruime openingstijden en zorgen voor gezonde en voedzame maaltijden.

Samen ontwikkelen
Bij Kiddoozz kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Want kinderen moeten nog veel leren. Bijvoorbeeld dat je moet vragen als je hulp nodig hebt. Dat je samen meer kunt dan alleen. En dat ruzie maken niets oplost. Heeft een kind extra begeleiding nodig? Ook dan kunt u op Kiddoozz rekenen. We onderzoeken waar een kind behoefte aan heeft, zoeken samen met ouders naar een oplossing.

Een tweede thuis
Kiddoozz kinderopvang biedt kinderen een tweede thuis. Een thuis waar kinderen rustig kunnen opgroeien, ontdekken en ervaren. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Want elk kind is tenslotte uniek. En juist daarom lopen onze vijf richtinggevers door Kiddoozz heen als een rode draad: aandacht, liefde, divers, spelen en balans. Dit is op elke locatie en bij elke medewerker terug te vinden in de manier van werken.

Kiddoozz kinderopvang biedt:
Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar
Voor-, tussen- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Kiddoozz Rijsoordstraat BSO in het kort

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kiddoozz Rijsoordstraat BSO


Rijsoordstraat 46-b 3081 BW Rotterdam
010-2152520 Klik om te bellen