Kidscasa Kinderopvang B.V.


Postbus 149 9300 AC Roden
050-5020244 Klik om te bellen

Over Kidscasa Kinderopvang B.V.

Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang

Vestigingen in Groningen, Roden, Nieuw-Roden, Peize, Norg, Veenhuizen, Haulerwijk, Oldekerk, Een, Roderwolde, Hoogeveen en Zeijen met kinderopvang. Dit kan een Kinderdagverblijf, een Buitenschoolse Opvang of een Peuterspeelgroep zijn.

De peuterspeelgroepen

De peuterspeelgroep locaties van Kidscasa Kinderopvang zijn gevestigd in Oldekerk, Nieuw-Roden, Peize, Roden, Veenhuizen, Norg en Roderwolde.

Het Gastouderbureau

Het Kidscasa Gastouderbureau (GOB) bemiddelt en adviseert bij de opvang van kinderen door gastouders. Dit gebeurt door passende koppelingen te realiseren tussen vraagouders en gastouders. Het gastouderbureau begeleidt de koppeling en de opvang, en geeft waar nodig advies over pedagogische en praktische zaken. Ook de administratieve afhandeling van de koppeling en de opvang loopt via het gastouderbureau.

Speciale kinderopvang

Vlieg-In biedt speciale kinderopvang gericht op kinderen in de leeftijd van 4-20 jaar met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, PDD-Nos.
Binnen Vlieg-In worden vier vormen van opvang geboden. Elke woensdagmiddag, behalve tijdens de schoolvakanties, worden er leuke activiteiten aangeboden, soms in samenwerking met een groepje kinderen van de reguliere buitenschoolse opvang van Kidscasa. Daarnaast bieden we binnen Vlieg-In een keer per twee weken de hele dag zaterdagopvang en in de schoolvakanties bieden wij vakantieopvang. De logeerweekenden worden één keer per 2-3 maanden georganiseerd. Een weekend duurt van zaterdagochtend tot zondagmiddag, opvang vindt plaats in kleine groepjes.

Foto's

Diensten

Buitenschoolse opvang
Gastouderopvang
Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal
Speciale kinderopvang

Onze locatie

Kidscasa Kinderopvang B.V.


Postbus 149 9300 AC Roden
050-5020244 Klik om te bellen