Kindercentrum de Buitenhoeve


De Wulpen 12 8347 HL Eesveen
0521578225 Klik om te bellen

Over Kindercentrum de Buitenhoeve

`Een geheel nieuw soort Kinderopvang in de regio Steenwijk, Havelte, Noordwolde!`

De Buitenhoeve staat voor hoogwaardige kwaliteit kinderopvang! Op een boerderij met een enorme buitenruimte, welke wordt ingericht met ´Groene Speelnatuur´. Deze locatie heeft een enorme meerwaarde voor de kinderen. Er is op de Buitenhoeve dan ook ruimte voor uiteenlopende activiteiten die je niet direct verwacht op een kinderdagverblijf. Zo is er een ontdektuin, een moestuin en er zijn veel dieren die wij samen met de kinderen verzorgen. Wij zijn veel buiten, er zijn ook overdekte buitenruimtes.
Daarnaast hebben wij een stevige pedagogische visie die uitgaat van de kracht van kinderen en de onderzoekende houding die zij van nature hebben. Kinderen krijgen de ruimte zich gedreven door hun natuurlijke onderzoeksdrang en nieuwsgierigheid te ontwikkelen. Zo kunnen zij in een fijne, uitdagende omgeving hun unieke persoonlijkheid ontwikkelen.

Wij hanteren ruime openingstijden en voor kinderen die laat worden opgehaald is er de mogelijkheid een warme maaltijd te gebruiken, dit is bij de prijs inbegrepen.
Voor de BSO worden de kinderen van de scholen in Vledder, Wilhelminaoord, Nijensleek en Eesveen door ons van school gehaald.

Bezoek onze website voor meer informatie. U kunt daar ook de informatiegids downloaden.
Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, wij informeren u graag!

Foto's

voorbeeld groene speelnatuur

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kindercentrum de Buitenhoeve


De Wulpen 12 8347 HL Eesveen
0521578225 Klik om te bellen