Kinderdagverblijf Het Speeldorp Bunnik


Pastoor Heggelaan 2 3981 GJ Bunnik
030 – 65 73 357 Klik om te bellen

Over Kinderdagverblijf Het Speeldorp Bunnik

Het Speeldorp Bunnik: een gastvrij kinderdagverblijf
 
Uw kind is in goede handen bij Kinderopvang Het Speeldorp te Bunnik. Ons vaste en hechte team van vrolijke en energieke pedagogisch medewerkers ontvangen iedereen met een hartelijke lach. De gastvrijheid en vertrouwde sfeer die bij kinderdagopvang Het Speeldorp Bunnik heersen laten kinderen zich snel thuis voelen. 
 
Kinderdagverblijf Bunnik met belevenistuin en bijzondere activiteiten
In de binnenruimtes van onze crèche in Bunnik valt er genoeg te beleven, maar wat is er nu leuker dan buitenspelen? Zodra het goed weer is, trekken we met z’n allen naar buiten. We beschikken over een uitdagende groene belevenistuin, met een aparte babyweide, een peutertuin en een verkeersplein waar kinderen kunnen leren fietsen. Ook hebben we een aantal Lutje Potjes staan, voor kinderen die buiten liever een dutje doen.

Bovendien hebben wij een unieke samenwerking met Dagcentrum Utrecht Oost (D.U.O). Regelmatig brengen de peuters een bezoek aan ouderen met dementie om een leuke activiteit te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan tekenen, liedjes zingen of voorlezen. Een mooie manier om jong en oud nader tot elkaar te brengen!

Kinderdagopvang Bunnik met 3+-groep
Momenteel beschikken wij over drie verticale groepen. Als enige van alle kinderdagverblijven in Bunnik hebben wij een 3+-groep, waar kinderen op een prikkelende manier worden voorbereid de basisschool. Wij zorgen ervoor dat de spannende overgang van de kinderdagopvang naar de basisschool vloeiend verloopt. Vlakbij ons kinderdagverblijf bevinden zich overigens twee basisscholen.

De GGD sprak positief over de werking binnen de peutergroep: “de beroepskrachten geven de kinderen passende uitleg, aanwijzingen en correcties. Zij geven het kind daarbij autonomie om zelf te kiezen of mee te denken.”

Persoonlijk contact met de ouders
Vanaf dag één zult u merken dat wij nauw betrokken zijn bij zowel de kinderen als bij de ouders. We zijn er niet alleen voor de kinderen, maar ook voor u als ouder of verzorger. Zo begrijpen wij ook heel goed dat vaders en moeders ook weleens een avondje zonder de kinderen op stap willen. Daarom verzorgen wij ieder jaar op Valentijnsdag extra opvang gedurende de avonduren. Kunt u eindelijk weer eens met z’n tweeën uit eten. 

Net als bij alle andere vestigingen heeft ons kinderdagverblijf te Bunnik ook een actieve oudercommissie die de belangen van alle kinderen en ouders bij Het Speeldorp behartigt. De oudercommissie biedt u een luisterend oor, en bespreekt indien gewenst uw vragen, opmerkingen en suggesties anoniem met het bestuur. 

Komt u eens een kijkje nemen?
Ons kinderdagverblijf is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Kinderopvang Het Speeldorp Bunnik is gelegen in een groene woonwijk. Het kan zijn dat de navigatie u naar een algemene parkeerplaats in de wijk wijst, maar er is voldoende parkeergelegenheden voor onze deur! Ideaal voor als u bijvoorbeeld een zware Maxi-Cosi naar binnen moet dragen.

Redenen genoeg om te kiezen voor Het Speeldorp! Wilt u deze locatie eens komen bekijken? Maak dan een afspraak voor een rondleiding door te bellen met onze medewerkers van Klantencontact (030) 670 21 71. Meer weten over Kinderopvang Het Speeldorp? Kijk dan op hetspeeldorp.nl

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kinderdagverblijf Het Speeldorp Bunnik


Pastoor Heggelaan 2 3981 GJ Bunnik
030 – 65 73 357 Klik om te bellen