Kinderdagverblijf Het Speeldorp Soest


Driehoeksweg 18 3768 EP Soest
035 – 60 276 02 Klik om te bellen

Over Kinderdagverblijf Het Speeldorp Soest

Het Speeldorp Soest: kinderopvang waar uw kind zichzelf mag zijn

Vlakbij de Soester Duinen en de bossen vindt u Kinderopvang Het Speeldorp Soest. Bij ons kinderdagverblijf mag iedereen zichzelf zijn! Ieder kind is tenslotte uniek en daarom krijgen alle koters bij ons de ruimte om zich op zijn of haar manier te ontwikkelen.

Warmte, interesse en oprechtheid, dat is wat ons kinderdagverblijf kenmerkt. Onze hartelijke leidsters ontvangen u en uw kind(eren) graag met open armen én een kopje koffie. Blijf dus gerust nog even zitten voordat u naar kantoor gaat. Zo kunnen we samen de dag op een leuke en ontspannen manier starten.

Kinderdagopvang Soest met leuke en leerzame activiteiten
Kinderopvang Het Speeldorp Soest beschikt over twee grote en lichte binnenspeelruimtes, waar kinderen zich fijn kunnen vermaken. Spelen met auto’s, verven, knutselen of voorgelezen worden: wat mag het vandaag zijn? We organiseren het hele jaar door leuke activiteiten en spelletjes om de kinderen te vermaken, maar laten kinderen ook hun eigen gang gaan. Liever een dutje doen? Ook daar bieden we natuurlijk de ruimte voor.

Momenteel ontvangen wij op ons kinderdagverblijf twee verticale groepen: de kabouters en de smurfen. Met deze kleinschalige opzet onderscheiden we ons van andere kinderdagverblijven in Soest. We ontvangen kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Een bewuste keuze, want zo kunnen de jongere kinderen leren van de peuters. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de grote kinderen rekening houden met de kleintjes in de groep. En zo leren we elke dag weer iets van elkaar!

Praatjes maken doen we overigens ook graag. De GGD schreef in het rapport over Kinderopvang Het Speeldorp Soest het volgende: “De beroepskrachten hebben korte gesprekjes met kinderen waarbij beiden bijdragen aan de voortgang en inhoud van het gesprek (dialoog). Zij sluiten op passende wijze aan op de situatie en/of de vraag van een kind. Er is verbaal en non-verbaal contact.”

Kinderdagverblijf Soest met grote voortuin en natuurgebied in de achtertuin
Binnen onze crèche te Soest valt er genoeg te beleven en de leren, maar zodra het goed weer is gaan we met z’n allen naar buiten! Onze voortuin met zandbak, babyweide én glijbaan biedt de kinderen genoeg plaats om te ravotten. Hier voelen ze zich lekker vrij en kunnen ze doen en laten wat ze willen. Natuurlijk houden onze pedagogisch medewerkers wel een oogje in het zeil.

Hebben we zin in een uitstapje? Dan gaan we naar het bos of de Soester Duinen! Want wat is er nu leuker dan de natuur ontdekken? Met z’n allen maken we graag een wandeling, ondernemen we een spannende speurtocht of doen we een spelletje.

Ouders mogen bij onze kinderopvang meedoen!
We betrekken ouders graag bij de opvang van hun kinderen. We nemen daarom altijd de tijd voor een goede overdracht. Ook organiseren we ieder jaar een aantal activiteiten waarbij ouders, broertjes en zusjes van harte welkom zijn! Wat denkt u bijvoorbeeld van ons lichtjesfeest of ons pannenkoekenfestijn dat ieder jaar op Prinsjesdag plaatsvindt?

Wilt u als ouder een actievere rol spelen binnen Kinderopvang Het Speeldorp? Meld u dan aan voor de oudercommissie! U behartigt de belangen van alle kinderen en ouders binnen onze organisatie en bespreekt vragen, opmerkingen en suggesties met het bestuur. Ook adviseert u het bestuur bij het maken van keuzes met betrekking tot het kwaliteitsbeleid, het pedagogisch beleid, voeding, veiligheid en gezondheid, klachtenbehandeling, openingstijden en prijsstelling.

Komt u ook eens kijken?
Kinderopvang Het Speeldorp Soest bevindt zich op loopafstand van station Soest-Zuid, maar is ook goed met de auto te bereiken. Parkeer de auto gerust op onze eigen parkeerplaats, zodat u niet ver hoeft te lopen. Let op, de navigatie stuurt u waarschijnlijk naar Zalencentrum de Rank op nummer 18A. U vindt ons echter op nummer 18.

Bent u nog op zoek naar een kinderdagverblijf in Soest? Kom dan gerust eens een keertje kijken bij Kinderopvang Het Speeldorp. Tijdens onze rondleiding beantwoorden we graag al uw vragen en laten we onze locatie zien. Een rondleiding aanvragen? Bel dan naar de afdeling Klantencontact (030) 670 21 71. Meer weten over Kinderopvang Het Speeldorp? Kijk dan op hetspeeldorp.nl

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kinderdagverblijf Het Speeldorp Soest


Driehoeksweg 18 3768 EP Soest
035 – 60 276 02 Klik om te bellen