Kinderopvang aan huis Hondje Woef


Boterweg 14 7371 GK Loenen
06-15901331 Klik om te bellen

Over Kinderopvang aan huis Hondje Woef

Hondje Woef is een kleinschalige en een gezellige opvangplek voor max. 5 kinderen van 0 tot 4 jaar. Opvang geschied op basis van gastouderopvang. Belangrijk is de veilige en vertrouwde sfeer, waarin de kinderen gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Hierdoor is er veel individuele aandacht voor elk kind en toch het voordeel van gezellig samenspelen.

Wij hebben een grote afgesloten tuin van 750m2 met diverse fruitbomen en veel groen. In de tuin staat een eigen zandbak, speelhuis met glijbaan, wip en schommels en leuke fietspaadjes door de tuin.

Mijn naam is Corina Rosielle, al dertien jaar werk ik met veel plezier als gastouder vanuit mijn eigen woning. Ik ben een ervaren gediplomeerd kinderopvangleidster, met het diploma MBO-SPW3 kinderopvang. Ik ben ingeschreven als gastouder in het landelijk register kinderopvang en bij twee gastouderbureau’s: “Hét Gastouderbureau” en “Kind-Zijn”. Door gebruik te maken van een van deze erkende gastouderbureau’s, komt u als ouder in aanmerking voor de toeslagen via de Wet Kinderopvang.

Hondje Woef heeft naast de woonkamer een aparte speelkamer en een aparte slaapkamer voor de opvang. Er zijn diverse soorten speelgoed waarmee fantasie, ontwikkeling en samenspel gestimuleerd wordt. Er kan ook altijd geknutseld of gekleid worden en we spelen vaak buiten in de eigen speeltuin, met rijdend materiaal of in dezandbak. Met de bolderwagen (waar alle kinderen in passen!!!) maken we regelmatig uitstapjes. Alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen en opvang materialen zoals: traphekjes, bedjes, box en kinderstoel zijn aanwezig.

Momenteel zijn er plaatsen vrij:

Neem gerust een kijkje op mijn website, lees mijn visie op kinderopvang en proef met name op de fotopagina’s de sfeer van Hondje Woef.

Foto's

Diensten

Gastouderopvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kinderopvang aan huis Hondje Woef


Boterweg 14 7371 GK Loenen
06-15901331 Klik om te bellen