Kinderopvang Baarn


Maatkampweg 20 3742 XM Baarn
035 - 548 84 88 Klik om te bellen

Over Kinderopvang Baarn

Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang in Baarn
Opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Natuur, cultuur, sport en bewegen vinden wij belangrijk. Jij ook? Maak dan kennis met onze locaties met verschillende activiteiten.

0-4 jaar:
Kinderopvang Baarn heeft drie kinderdagverblijven (0-4 jaar) en een peuterspeelzaal de Uitkijck (2-4 jaar) in Baarn. Verschillend van formaat, ligging en omgeving. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past

Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte nog veel meer te beleven, zoals een babypodium, een ruime speelhal, een avonturentuin en een atelier. We gaan iedere dag naar buiten en we bieden wekelijks een uur sport & spel voor peuters, zoals peuterdans. Imada de Ru, van One of a Kind Yoga geeft wekelijks professionele peuter yogales.
We gaan er ook op uit naar bijvoorbeeld het Cantonpark, de kinderboerderij, het Hertenkamp en het bos. Of we bezoeken onze geadopteerde koeien op Hoeve Ravenstein. De kapper komt regelmatig langs. Voor € 10,- krijgt je kind een knipbeurt.

4-12 jaar:
Kinderopvang Baarn heeft vier buitenschoolse opvang locaties. Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar, die ook een eigen groepsruimte hebben, is veel mogelijk. We hebben een uitdagende tuin, een atelier en een circusruimte. Maar we hebben ook spelletjes, de kinderen kunnen lezen of knutselen. Daarnaast hebben we een SportBSO, ZwemBSO, PaardrijBSO, de Engelse les en regelmatig komt de kinderkapper op bezoek. Voor € 10,- krijgt je kind een knipbeurt. We bezoeken onze adoptie koeien bij Hoeve Ravenstein. En we gaan naar het Cantonpark, de Soester Duinen en de Speeltuin. 


Zie voor meer info onze website: www.kinderopvangbaarn.nl

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Onze locatie

Kinderopvang Baarn


Maatkampweg 20 3742 XM Baarn
035 - 548 84 88 Klik om te bellen