Kinderopvang de Plu


Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel
0735472840 Klik om te bellen

Over Kinderopvang de Plu

Vertrouwd en transparant
In de afgelopen 25 jaar is De Plu uitgegroeid tot een volwaardige kinderopvangorganisatie met een ruim en vertrouwd aanbod in Schijndel en omgeving.

De Plu heeft acht locaties en een hoofdkantoor. Bij onze verschillende locaties bieden we kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Onze locaties in Schijndel zijn voornamelijk gelegen bij of in een Educatief Basis Centrum (EBC) waar ook de basisscholen zijn gehuisvest. In Veghel is onze locatie te vinden binnen een brede school. Voor kinderen van negen jaar en ouder is er een aparte locatie.

De Plu is een transparante, laagdrempelige organisatie en heeft een maatschappelijke doelstelling, zonder winstoogmerk.

Onze visie
We zien kinderopvang als een waardevolle aanvulling op de opvoeding thuis en willen een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen, het ontzorgen en ondersteunen van ouders. Dit doen we door het bieden van pedagogische kwaliteit en (ontwikkel)gerichte ondersteuning in een veilige vertrouwde omgeving waar de behoeftes van het kind centraal staan. Samen met ouders voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de opvoeding en ontwikkeling van ieder kind. Voor elk kind zijn wij graag een tweede thuis waar we: 'Samen spelen, samen leren en samen plezier maken!'.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal

Onze locatie

Kinderopvang de Plu


Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel
0735472840 Klik om te bellen