Kinderopvang Oki (m.i.v. 01-01-2024 Kids First)


Zuidlaarderweg/Julianalaan 63/67 9479 PR Noordlaren/Zuidlaren

Over Kinderopvang Oki (m.i.v. 01-01-2024 Kids First)

Kinderopvang Oki was een kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In Noordlaren en Zuidlaren. De opvang was gelegen aan de rand van het dorp met veel rust, ruimte en natuur on ons heen.

Regelmatig maakten we een uitstapje naar de molen, kijken we op de boerderij, of gingen naar het park. Bij ons was alle ruimte om in eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien.

Doordat het kleinschalig van opzet was konnen wij uw kinderen een liefdevolle en verantwoorde opvang bieden. Het is belangrijk voor kinderen om op te groeien met de natuur om zich heen. Ook belangrijk voor hun ontwikkeling. Kinderen worden er blij van en voelen zich vrij. Spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen om te leren.

Wij werkten met een verticale groep d.w.z. alle leeftijden bij elkaar. Zo leren de jonge kinderen weer van de oudere en leren oudere kinderen rekening te houden met jongere kinderen. Wij boden een omheinde speelplek in Noordlaren op het plein een ren met twee konijnen en kippen. Kinderen die het leuk vonden konden meehelpen met de verzorging.

Wij werkten met vaste gezichten op de groep aangevuld met stagiaires. Onze tarieven waren inclusief eten en drinken. Wij waren erg flexibel in onze opvang. Ook kon er geschoven worden met dagdelen en uren.

Uw kind kon bij ons terecht voor een hele dag een dagdeel of drie uur spelen in de ochtend.

Met ingang van 01-01-2024 is Kinderopvang Oki gestopt en alle diensten m.b.t. de kinderopvang zijn overgenomen door Kids First. Neem vrij blijvend contact met hen op voor meer informatie.

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal

Onze locatie

Kinderopvang Oki (m.i.v. 01-01-2024 Kids First)


Zuidlaarderweg/Julianalaan 63/67 9479 PR Noordlaren/Zuidlaren