Kinderopvang Purmerend


Waterlandlaan 30 1441 MP Purmerend
0299461011 Klik om te bellen

Over Kinderopvang Purmerend

Kinderopvang Purmerend is een professionele en initiatiefrijke organisatie en al ruim 35 jaar de grootste aanbieder van kinderopvang in Purmerend. We verzorgen de opvang op diverse kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangvoorzieningen. Ook beheren we 12 peuterspeelzalen, die officieel onder de Stichting Kinderen en Ouders vallen. Op onze website vindt u alle informatie over locaties, inschrijven etc.

We zien kinderopvang als een aanvulling op de thuissituatie. Onze gekwalificeerde medewerkers bieden daarom de begeleiding en verzorging waarbij kinderen zich thuis voelen, in een warme, vertrouwde omgeving. Met vaste groepsleiding, want een kind heeft graag bekende gezichten om zich heen. En met een groepsruimte die zoveel mogelijk op een gezellige huiskamer lijkt, vol met uitdagende materialen om mee te spelen.

We zijn van mening dat kinderopvang méér is dan alleen het verzorgen van kinderen; het is ook goed voor hun ontwikkeling. Zo leren ze bij ons bijvoorbeeld om te gaan met andere kinderen en met volwassenen. Ze worden zelfstandiger bij ons en doen nieuwe ervaringen op tijdens de activiteiten die we hen bieden. Kinderopvang Purmerend biedt daarmee een goede aanvulling op de opvoeding thuis, gewoon bij u om de hoek!

Kinderopvang Purmerend in het kort

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Vve

Wachtlijst

Ja

Onze locatie

Kinderopvang Purmerend


Waterlandlaan 30 1441 MP Purmerend
0299461011 Klik om te bellen