Kinderwereld


Disc 5 7741 MH Coevorden
0524524445 Klik om te bellen

Over Kinderwereld

Kinderwereld is een toonaangevende aanbieder van kinderopvang in de gemeenten Coevorden, Emmen en Hardenberg. Met onze unieke locaties bieden wij een uitdagende omgeving en professionele begeleiding voor uw kind.

Baby, peuter of schoolkind staan bij Kinderwereld op nummer één. Onze locaties zijn huiselijk, gezellig en er valt van alles te ontdekken. Wij willen graag met u kennismaken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kinderwereld staat en gaat voor:

- betrouwbaarheid
- deskundige medewerkers
- doordacht pedagogisch beleid
- ruimte om te spelen
- kansen creëren
- respectvol omgaan met elkaar
- samenwerking met alle type scholen
- opvang voor alle kinderen

DAGOPVANG

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar biedt kinderwereld dagopvang aan op verschillende locaties.

U kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten. U kunt een pakket kiezen dat het beste bij u past zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede en voordelige manier mogelijk wordt gemaakt. Bij al onze pakketten is eten, drinken, flesvoeding, Pampers en fruit bij de uurprijs inbegrepen.

PEUTEROPVANG

Kinderwereld biedt verschillende mogelijkheden voor peuteropvang afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Hieronder kunt u via de knoppen per gemeente het aanbod bekijken. We werken op onze locaties met het programma Uk&Puk.

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Bij Kinderwereld bieden wij voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang. Onze locaties zijn in of in de buurt van basisscholen. Kinderen worden door ons persoonlijk gebracht en gehaald, te voet, per bakfiets, in de auto of de bus. Bij enkele locaties maken we gebruik van een taxi of taxibus.

Wij bieden een scala aan activiteiten aan die passen bij de leeftijd van de kinderen. We zetten bij een groot aantal locaties sportmedewerkers in en hebben daarnaast aandacht voor spel, kunst, muziek en natuur.

Foto's

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal

Onze locatie

Kinderwereld


Disc 5 7741 MH Coevorden
0524524445 Klik om te bellen