Klein Duimpje Kinderdagverblijf regulier en peuteropvang


Edmond Jasparstraat 32 6217 HP Maastricht
043 343 2995 Klik om te bellen

Over Klein Duimpje Kinderdagverblijf regulier en peuteropvang

Geopend van 07.30u -18.00
Dagdeel opvang: 07.30u-12.45u / 12.45u-18.00
Heledag opvang: 07.30u-18.00

Wachtlijst op bepaalde dagen

Een solitaire Kinderopvang

Kinderopvang “Klein Duimpje” is een solitaire Kinderopvang. Dat wil zeggen dat “Klein Duimpje”

alleen op hoofdlijnen samenwerkt met een Integraal Kind Centrum (IKC), en dus ook volledig de eigen identiteit en visie kan behouden. Elk kind staat centraal.

Hierin onderscheidt “Klein Duimpje” zich van vele andere Kinderopvang in Maastricht.

Juist de kleinschaligheid vinden we zo belangrijk!

Kinderopvang “Klein Duimpje” is een middelschalige kinderopvang voorziening en gehuisvest in een woonwijk aangepast aan de leeftijd van de kinderen 0 tot 4 jaar. ”Klein Duimpje” biedt momenteel kinderdagopvang voor maximaal 32 kinderen verdeeld over 2 stamgroepen. De leidinggevenden en de pedagogisch medewerksters kunnen zich hierbij concentreren op de opvang van een relatief klein aantal kinderen waarbij meer ruimte is voor persoonlijke aandacht voor zowel het kind als de ouders.

Het peuterarrangement wordt in een veilige aparte ruimte aangeboden. De baby’s van 0-2 ½ jaar verblijven in hun eigen ruimte.

Klein Duimpje heeft één peutergroep waar kinderen met een VVE-geïndiceerde ondersteuningsbehoefte (ongeveer de helft) en niet geïndiceerde kinderen ALTIJD bij elkaar zitten en speelplezier aan ALLE kinderen wordt aangeboden op dagdeel :

Uit het pedagogisch beleid is op te maken dat de ouders betrokken worden bij de opvoeding van hun kind. In het belang van het kind wordt er van begin af aan gewerkt aan een goede vertrouwensrelatie met de ouders en verzorgers. We vinden het belangrijk dat de groepsleiding en ouders het eens zijn over basale waarden en normen en de pedagogische aanpak. Er is dagelijks overleg over de zorg, waarbij de wensen van de ouders / verzorgers zoveel mogelijk worden gehonoreerd en de ouders altijd eindverantwoordelijk blijven voor de opvoeding van hun kind. Dit alles uitgevoerd door enthousiaste en deskundige beroepskrachten, die competent en vaardig hun vak uitoefenen.

Er is voldoende parkeergelegenheid. Kinderdagverblijf Klein Duimpje ligt in een centrale omgeving en beschikt over een ruime, kindvriendelijke tuin.

Als papa & mama gaan werken gaan wij lekker naar ''Klein Duimpje''

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Klein Duimpje Kinderdagverblijf regulier en peuteropvang


Edmond Jasparstraat 32 6217 HP Maastricht
043 343 2995 Klik om te bellen