Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes


Pasteurplein 18 2522 RC 's-Gravenhage
0616636405 Klik om te bellen

Over Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes

Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes

De 3 Leeuwtjes is een kinderopvang zoals een kinderopvang voor ieder kind moet zijn, de kleinschaligheid en persoonlijke omgang staat bij ons centraal en werken vanuit onze passie voor kinderen.  

 

De 3 Leeuwtjes is begonnen als gastouderopvang en doorgegroeid tot een Kleinschalige Kinderopvang.  Na 11 jaar gastouderopvang ben ik samen met mijn dochter een kleinschalige kinderopvang begonnen. De pedagogische visie van De 3 leeuwtjes blijft echter ongewijzigd waardoor alle bijzondere kenmerken van de gastouder bewaard zijn gebleven Daarnaast zijn de knelpunten als gastouder opgelost denk hierbij aan een extra paar ogen,oren en handen voor u kind waardoor de veiligheid verbeterd tenslotte is het een positieve ontwikkeling voor werkende ouders omdat De 3 Leeuwtjes nu alleen met de feestdagen en de week tussen kerst en oud en nieuw gesloten is.

 

Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes bied meer dan alleen de wettelijk gestelde eisen vanuit de Wet Kinderdagopvang. Wij bieden een kwalitatief hoge mate kinderopvang binnen een professionele, doch huiselijke sfeer, met volop aandacht voor het individuele kind. Uw kind zal in een verticale groep van maximaal 6 kindjes kunnen leren, spelen, ontdekken en delen . De leeftijden van de kinderen kunnen variëren van 0-4 jaar. De kinderen mogen zich ontwikkelen in eigen tempo en worden hierbij begeleid door twee vaste gezichten.

 

De 3 Leeuwtjes werkt met alles inclusief* (behalve babyvoeding en/of dieetvoeding). Uw kindje kan onbezorgd komen spelen en ouders kunnen met een gerust gevoel naar hun werk gaan. 

*voeding (behalve babyvoeding en/of dieetvoeding) , luiers, luierdoekjes, verzorgingsartikelen, uistapjes, eigen bedje, beddengoed, knutselmaterialen, heen en weer schriftje en fotomateriaal

 

Uitgebreide informatie over Kleinschalige Kinderdagopvang De 3 Leeuwtjes, onze visie en werkwijze kunt u vinden op onze website www.de3leeuwtjes.nl

Ook bent u altijd welkom om een persoonlijke afspraak te maken op onze locatie.

 

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes


Pasteurplein 18 2522 RC 's-Gravenhage
0616636405 Klik om te bellen