Media Kinderopvang


Jacobus Pennweg 4/6 1217 JH Hilversum
0356237322 Klik om te bellen

Over Media Kinderopvang

Media Kinderopvang in Hilversum biedt opvang in haar twee kinderdagverblijven aan baby's en kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ouders worden zodoende in de gelegenheid gesteld hun werk te combineren met het ouderschap. We doen dit op een manier waarbij de individuele ontwikkeling van het kind zo goed mogelijk wordt gestimuleerd. Daarbij vinden we het belangrijk dat kinderen en ouders zich prettig voelen op het kinderopvang dagverblijf. Er is altijd een groepsleidster aanwezig met wie uw kind vertrouwd is. Als hecht team nemen we onze verantwoordelijkheid als begeleider, medeopvoeder en verzorger zeer serieus.

De kinderdagverblijven zijn een 'tweede thuis', waar uw kind opgroeit met vriendjes en vriendinnetjes. Een huiselijke plek, die structuur biedt. Er is rust, regelmaat en veiligheid. Hier ontmoet u andere ouders met wie tips en ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Op deze wijze kan het kinderopvang ook een klankbord vormen voor opvoedkundige vraagstukken. Uw kind wordt in onze opvang spelenderwijs begeleid in zijn ontwikkeling.

Media Kinderopvang heeft twee locaties in Hilversum: Villa Kakelbont aan de Jac. Pennweg 4-6 en Studio Kakelbont op het Media Park in Hilversum. Deze beide locaties zijn het hele jaar open van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Bij beide kinderdagverblijven zijn ook kinderen welkom van ouders die buiten de audiovisuele media werkzaam zijn.

Diensten

Kinderdagverblijf

Onze locatie

Media Kinderopvang


Jacobus Pennweg 4/6 1217 JH Hilversum
0356237322 Klik om te bellen