Mini's Kinderdagpaleis


Sparrestraat 45 1505 AK Zaandam
0756145025 Klik om te bellen

Over Mini's Kinderdagpaleis

Voor elk kind een paleisje waar ze prinsheerlijk kunnen spelen: bij kinderdagverblijf Zaandam, worden ze royaal onthaald!

Kinderdagverblijf Zaandam: een vorstelijke kinderopvang
Prinsheerlijk spelen bij kinderdagverblijf Zaandam, waar een royaal assortiment aan spel- en speelmateriaal aanwezig is, met voldoende  rustmomenten gedurende de dag in comfortabele bedjes. Hier zou zelfs de welbekende ‘prinses op de erwt’ jaloers op zijn! De vorstelijke tuin die op zonnige dagen uitnodigt tot een spannende schatkistzoektocht, welk kindje wil dat nou niet? Bij ons kinderdagverblijf Zaandam bieden de paleismuren en ons team van paleisbewakers elk kind de geborgenheid die het verdient de mogelijkheid tot spelen waarnaar het verlangt en de rust en pedagogische begeleiding die het nodig heeft. Wij bieden u als ouder daarmee de mogelijkheid uw kind naar kinderdagverblijf Zaandam te brengen waar professionaliteit en creativiteit hand in hand gaan. Hierdoor bieden wij voor de momenten dat u moet werken de zekerheid dat uw kind in een vertrouwde omgeving terechtkomt.

Kleinschalige locatie, professionele organisatie
Op ons kinderdagverblijf zijn twee sleutelwoorden van toepassing. Enerzijds bieden wij u een kleinschalige opvanglocatie voor uw kind met een hecht medewerkersteam dat zonder hulp van uitzendkrachten dag in dag uit voor een vertrouwde sfeer garant staat. Anderzijds maakt ons kinderdagverblijf Zaandam deel uit van een grote daadkrachtige en professionele organisatie, namelijk Kinderdagpaleizen met vestigingen in Zaandam, Monnickendam en Amersfoort. Hierdoor ontstaat er ruimte voor het ontwikkelen van een verantwoord beleid en het formuleren van een duidelijke visie op de kinderopvang. Enkele speerpunten van ons beleid, die dus ook als uitgangspunt dienen voor kinderdagverblijf Zaandam, zijn:

Ons streven om voor de kinderen, voor zover dit mogelijk is, iedere dag een veilige en vertrouwde thuissituatie na te bootsen
Het bieden van voldoende faciliteiten binnen onze kinderopvang, zoals voldoende speel- en spelmateriaal voor kinderen van alle leeftijden
Het accent dat wij leggen op creativiteit, fantasie en expressie, zoals zingen, knutselen en verhaaltjes vertellen
Aandacht voor het Nederlands als algemene voertaal binnen onze kinderopvang
Onze mening dat het belangrijk is dat de kinderen al op jonge leeftijd bij diverse klusjes, zoals opruimen en boodschappen doen, betrokken worden.

Een kinderdagopvang die aan alle eisen voldoet
Kinderdagverblijf Zaandam opende in 2002 zijn deuren in een pand dat specifiek voor de kinderopvang is ontwikkeld. Daarbij is goed gelet op het creëren van een voor de kinderen gezellige en huiselijke sfeer. Ook is gelet op een royale inrichting zodat dat alle kinderen worden voorzien van de nodige faciliteiten zoals voldoende bedjes en een buitenruimte. Daarnaast voldoen wij uiteraard aan alle eisen die vanuit de overheid aan ons gesteld worden. De GGD en brandweer controleren ons kinderdagverblijf in Zaandam elk jaar opnieuw op het gebied van gezondheidsvoorschriften en brandveiligheidseisen.

Hoe ziet een dag eruit bij ons?
Bij ons wordt er met twee groepen gewerkt, waarbij elke groep over voldoende geschoolde medewerkers beschikt. Zij zorgen ervoor dat de kinderen uitstekend verzorgd worden en dat zij het er naar hun zin hebben. Er wordt gezongen en voorgelezen, voor voldoende warme en koude maaltijden gezorgd en flesvoeding en luiers zijn bij ons in ruime mate aanwezig. Daarvoor betaalt u als ouder niets extra, kinderdagverblijf Zaandam is immers een kinderpaleis.

Foto's

Mini's Kinderdagpaleis in het kort

Diensten

Kinderdagverblijf

Wachtlijst

Ja

Onze locatie

Mini's Kinderdagpaleis


Sparrestraat 45 1505 AK Zaandam
0756145025 Klik om te bellen