Monkey Donky Speelhuis Kinderopvang


Hamburgerstraat 13 9714 JA Groningen
0505791072 Klik om te bellen

Over Monkey Donky Speelhuis Kinderopvang

Monkey Donky Speelhuis biedt al meer dan 20 jaar dagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar en buitenschoolse opvang voor schoolgaande kinderen vanaf vier jaar. Bij Monkey Donky vliegt de tijd, want er is elke dag zoveel te beleven! We dagen je kind uit om samen met ons op avontuur te gaan, en stimuleren je kind om nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf te verbazen. Je kind wordt bij ons gehoord en gezien! We spelen samen, ontdekken samen en groeien samen.

Op de vier locaties van Monkey Donky Speelhuis in de stad Groningen zijn verschillende opvangvormen mogelijk. Vast opvangdagen of flexibele opvang, met of zonder opvang in schoolvakanties, halve dagen of hele dagen: er is altijd een contractvorm die bij jouw situatie past. We denken graag met je mee. Bovendien kun je bij ons kiezen voor een warme maaltijd tussen de middag; lekker, makkelijk en gezond!

Onze locaties aan de Oosterhamrikkade, Hamburgerstraat en Paterswoldseweg hebben een kinderdagverblijf en BSO. Het zijn unieke locaties waar kinderen eindeloos kunnen spelen in de uitdagende binnenspeeltuin of buiten in de prachtige natuurtuin. In de binnenstad heeft Monkey Donky Speelhuis nog een BSO-locatie in de Sint Michaëlschool, een ideale kleinschalige plek om na schooltijd thuis te komen. 

Nieuwsgierig geworden? Kom gauw een kijkje bij ons nemen, we laten je graag meer zien en horen over Monkey Donky Speelhuis! Via onze website vraag je eenvoudig een vrijblijvende rondleiding aan. Tot snel! 

Foto's

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

Monkey Donky Speelhuis Kinderopvang


Hamburgerstraat 13 9714 JA Groningen
0505791072 Klik om te bellen