montris kinderopvang


Gooimeer 3-10 1411 DC Naarden
035-6926171 Klik om te bellen

Over montris kinderopvang

Wij zijn Montris kinderopvang; een kinderopvangorganisatie die buitenschoolse opvang, kinderdagopvang en peuteropvang aanbiedt in Huizen, Laren, Bussum, Almere en Amsterdam. Inmiddels hebben we elf locaties.

De missie van Montris luidt: ´Kinderen en jongeren ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving, de toekomst kunnen ontdekken.’
Daarom werkt Montris op basis van een pedagogische visie, vormgegeven in een pedagogisch kompas, waarin onze drie opvoeddoelen; Zelfvertrouwen, Oog voor omgeving, Toekomst ontdekken en de waarde Impactbewust centraal staan. 

Gedreven medewerkers en een zorgvuldig gekozen pedagogische visie; dat maakt Montris niet alleen Montris, dat maakt ons ook meer dan opvang alleen.

Wij ondersteunen kinderen en jongeren in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving de toekomst kunnen ontdekken. We zijn ons bewust van de impact die ons pedagogisch handelen heeft op de kinderen.

Onze pedagogische visie is daarom opgebouwd rondom een van onze kernwaarden; Impactbewust. Impactbewust is het besef dat het uitmaakt wat jij doet, in welke context dan ook. In onze pedagogische visie, vormgegeven in het pedagogisch kompas, is te zien dat onze handelingen, houdingen en opvoeddoelen navigeren vanuit dit begrip. Het kompas geeft ons zo richting, maar ook inspiratie, grond voor reflectie en een basis.

In iedereen en dus in elk kind zien wij een toekomstmaker. En toekomstmakers hebben, bewust of niet, impact op de toekomst. Die toekomst betreft alles wat nog komen gaat; of dat nu over twee minuten is, morgen of over 50 jaar. Dus niet alleen handelen wíj bewust, we ondersteunen ook de kinderen om zich bewust te zijn van hún impact, om zo het beste uit zichzelf, elkaar, hun omgeving en de toekomst te halen.

Ons pedagogisch handelen, onze activiteiten, het concept Meervoudige Intelligentie , het stimuleren van 21st century skills en de inrichting van onze locaties vormen het ‘landschap’ waarin een impactbewuste levenshouding onder kinderen kan ontstaan.

We gaan samen in dat landschap op avontuur, in het klein en in het groot. Onderweg zullen we ‘heuvels’ en ‘obstakels’ tegenkomen, maar dankzij onze slimme uitrusting zal het overwinnen hiervan zorgen voor een groeiend zelfvertrouwen. Wat het avontuur ons ook brengt, we zorgen altijd voor een emotioneel veilige, stabiele, omgeving.

montris kinderopvang in het kort

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Wachtlijst

Ja

Onze locatie

montris kinderopvang


Gooimeer 3-10 1411 DC Naarden
035-6926171 Klik om te bellen