SKSG Aduard


Burgemeester van Barneveldweg 21 9831 RD Aduard
06 13932714 Klik om te bellen

Over SKSG Aduard

SKSG Aduard zorgt ervoor dat kinderen van samenwerkingsschool de Adeborg na schooltijd worden opgehaald voor een middag vol plezier. SKSG Aduard is een kleinschalige en overzichtelijke buitenschoolse opvang waar kinderen terecht komen in een vaste groep. Samen met peuterspeelzaal SKSG Speulhuus zijn wij gevestigd in een voormalige kleuterschool aan de rand van het dorp Aduard.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen kinderen bij ons terecht voor leuke, leerzame en uitdagende activiteiten. Deze zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw kind en staan altijd in het teken van één van onze vijf pijlers. Deze pijlers zijn: Sport & Beweging, Koken & Voeding, Natuur & Duurzaamheid, Wetenschap & Techniek en Kunst & Cultuur. Deelname aan de activiteiten is niet verplicht, de kinderen kunnen ook vrij binnen- en buitenspelen.

Heeft je kind op een BSO dag sport of een andere activiteit? In overleg met onze medewerkers doen wij ons uiterste best om kinderen naar voetbal, zwemmen of een andere sport of activiteit te brengen.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

SKSG Aduard


Burgemeester van Barneveldweg 21 9831 RD Aduard
06 13932714 Klik om te bellen