SKSG Baloe


Gerbrand Bakkerstraat 107 9713 HG Groningen
06 49675738 Klik om te bellen

Over SKSG Baloe

Baloe, dé groene kinderopvang
In de enorme besloten binnentuin spelen de kinderen iedere dag buiten. Want slecht weer dat kennen we hier niet! Met onze regenlaarsjes en voor de allerkleinsten buitenspeelpakken is het hier heerlijk plassen stampen. Onze tuin is ingericht met natuurlijk speelmateriaal, zoals houtblokken, klimbomen, water en zand. We brengen veel tijd door in de buitenlucht en gaan dagelijks naar het kippenhok om eieren te zoeken.

Groente geen bezwaar
Wat de kinderen ook geweldig vinden, is zelf groente en fruit plukken in de grote moestuin. Om alles daarna natuurlijk lekker op te peuzelen aan onze picknicktafel in de tuin. Hier zijn geen kinderen die geen groente lusten; paprika, komkommers, tomaat, het gaat er allemaal in! Al doende leren ze alles over groente en fruit kweken. De kinderen helpen mee de planten te zaaien, te verzorgen en te oogsten.

Vriendjes maken en gezelligheid
Het charmante jaren ’30 pand biedt de kinderen en pedagogisch medewerkers een gezellige plek om te spelen en tegelijkertijd ook een hoop te leren. Baby’s worden hier in de watten gelegd, en leren daarnaast ook superveel door te kijken naar de wat oudere kinderen. Met de peuters doen we vaak leuke activiteiten die aansluiten bij het seizoen. De pedagogisch medewerkers zijn hier ontzettend betrokken en creatief; dus dat betekent veel knutselen, voorlezen, zingen en natuurlijk ravotten!

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Baloe


Gerbrand Bakkerstraat 107 9713 HG Groningen
06 49675738 Klik om te bellen