SKSG Battello


Veenweg 1 9728 NH Groningen
050 525 6901 Klik om te bellen

Over SKSG Battello

Kinderen zijn sterk en krachtig, en bij SKSG Battello gaan we uit van wat kinderen (al) zijn en kunnen. We bieden kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang in de Boerhaaveschool. We hebben een speciale babygroep met gespecialiseerde medewerkers waar we de allerkleinsten de kans geven om zich op natuurlijke wijze zelf te ontwikkelen. Voor de peuters en de kinderen van 4 tot 12 jaar worden er in samenwerking met de Vensterschool diverse activiteiten georganiseerd.

Op het kinderdagverblijf hebben we een natuurlijke speeltuin met voelstenen, een buitenkeuken, een waterkraan en speeltoestellen. Binnen kunnen de kinderen spelen op de groepen, maar we maken ook gebruik van de gymzaal en het atelier. Wij houden de belevenissen van onze kinderen op verschillende manieren bij. Zo plaatsen we regelmatig een verhaaltje en dagfoto’s in de SKSG app zodat je de dag van je kind kan meebeleven.

De scholen die bij SKSG Battello aangesloten zijn, zijn;

-de Boerhaaveschool (Veenweg) en de locatie aan de (Semmelweisstraat)
-OBS Ter Borch (Borchsingel)
-de Rietzanger (Borghsingel)

Kinderen die naar één van deze scholen gaan, worden door ons opgehaald en naar de buitenschoolse opvang gebracht. Natuurlijk zijn ook kinderen die op andere scholen zitten welkom bij ons.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Battello


Veenweg 1 9728 NH Groningen
050 525 6901 Klik om te bellen