SKSG Bengelhuus


Noorderweg 61C 9804 RL Noordhorn
06 22918732 Klik om te bellen

Over SKSG Bengelhuus

Kinderopvang Noordhorn
Bij SKSG Bengelhuus heerst een warme, huiselijke sfeer en krijgen kinderen veel persoonlijke aandacht. We creëren een veilige, vertrouwde omgeving en organiseren leuke, leerzame en uitdagende activiteiten. Deze worden afgestemd op de interesse en leeftijd van de kinderen. We dagen ze uit en stimuleren ze, elk op eigen niveau, om het beste uit zichzelf te halen. We gaan dagelijks buiten spelen in onze ruime tuin. Deze is veilig voor de kleinsten, maar biedt ook voldoende uitdaging voor de oudere kinderen.

Peuterspeelzaal Harlekijntje
Voor peuters die niet naar de kinderopvang gaan, kan de stap naar school erg lastig zijn. Op de peuterspeelzaal leren ze omgaan met leeftijdsgenootjes: spelen, delen en ook omgaan met lastige situaties. In de tuin spelen alle kinderen samen, groot en klein. Dat je peuter hier al oudere kinderen tegenkomt, maakt de stap naar de school makkelijker. Alle kinderen krijgen van ons de aandacht en ondersteuning die ze verdienen. Door hen uit te dagen met nieuwe spellen en activiteiten, stimuleren we ieder kind om het beste uit zichzelf te halen.

De peuterspeelzaal is open op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 11.30. Bij voldoende interesse bieden wij 4 dagdelen peuterspeelzaal aan. Hiervoor kunt u contact opnemen met Klantadvies.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Bengelhuus


Noorderweg 61C 9804 RL Noordhorn
06 22918732 Klik om te bellen