SKSG Boegbeeld


Koerspad 3 9735 AK Groningen
050 541 2365 Klik om te bellen

Over SKSG Boegbeeld

Opvang naast de geiten, ezels en konijnen 
SKSG Boegbeeld, een kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang op een unieke locatie in de stad, is gevestigd bij de kinderboerderij en speelweide van Stichting de Zijlen. Midden tussen de weilanden en naast natuur- en recreatiegebied Kardinge. BSO Boegbeeld is niet voor niets al eens uitgeroepen tot beste BSO van Nederland!

Iedere dag naar buiten
Baby’s zijn vanaf hun 1e verjaardag welkom op deze natuurkinderopvang, en kunnen hier de gehele basisschoolperiode blijven. Buiten spelen is ons motto! Zodra het zonnetje schijnt gaan we buiten picknicken. Maar ook met minder weer zijn de kinderen buiten te vinden, taart bakken in de overdekte zandbak of de dieren voeren in de stal. Met allemaal boerderijdieren om zich heen en een theeschenkerij in de buurt is er genoeg te doen! Alles draait hier om natuurbeleving, bewegen en ontdekken! Zo krijgen kinderen al vroeg mee hoe de natuur werkt, en hoe positief dat is voor ons welbevinden.

Vaste gezichten
SKSG Boegbeeld heeft een goed op elkaar ingespeeld team met passie voor hun werk en veel aandacht voor de kinderen. Ze genieten van actief bezig zijn met de kinderen en de ouders laten meegenieten op afstand, bijvoorbeeld door ze via de ouderapp leuke foto’s van de activiteiten te sturen. Ook binnen is de natuur altijd om je heen: met de grote ramen beleef je alle seizoenen extra. Ook wordt er veel gespeeld met duurzame materialen en geknutseld met dingen die de kinderen in de natuur gevonden hebben.

De groepen
Al vanaf 1 jaar oud zijn kinderen bij SKSG Boegbeeld welkom. Op het kinderdagverblijf worden zij opgevangen in het Ooievaarsnest. Vanaf 2 jaar gaan de kinderen naar Beestenboel, waar we kinderopvang en peuterspeelzaal bieden met het voorschoolse educatieprogramma Piramide. Gaat een kind naar school? Dan verwelkomen we hem of haar graag bij BSO Boegbeeld!

Natuur-BSO Lewenborg
De kinderen van onderstaande basisscholen worden lopend of met de bakfiets gehaald. Kinderen van andere scholen zijn natuurlijk van harte welkom, maar ouders dienen dan zelf voor vervoer van school naar BSO te zorgen. Opvang van kinderen van de Kimkiel vindt plaats in overleg. De BSO bedient de volgende scholen:

– De Swoaistee
– Het Kompas
– Vuurtoren

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Boegbeeld


Koerspad 3 9735 AK Groningen
050 541 2365 Klik om te bellen