SKSG Break Out


Hoofdweg 163 9614 AD Harkstede
06 49494210 Klik om te bellen

Over SKSG Break Out

De natuur-BSO van Meerstad
Deze BSO biedt een combinatie van natuurbeleving, scouting en buitensport/spel. Wij zijn iedere middag buiten te vinden waar we optimaal gebruik maken van de groene omgeving. Zo bouwen we hutten, kweken we groenten in onze eigen moestuin, spelen we een potje voetbal of stoken we een vuurtje in onze heksenketel. Ook mogen de kinderen (onder begeleiding) gebruik maken van de activiteiten van het Grunopark. Soms staan er na schooltijd dus activiteiten als waterskiën, boogschieten, klimmen en paintballen op het programma!

Er mag ook gechilld worden
Ook al zeggen we bij SKSG altijd “slecht weer bestaat niet”, soms heb je geen zin om de hele dag buiten te spelen. Ook binnen is het gezellig ingericht, vanzelfsprekend met natuur als thema. De kinderen kunnen natuurlijk chillen in de huiskamer, hun huiswerk maken of een spelletje doen. Ook gaan we graag samen koken, want we hebben een grote professionele keuken. Wees dus niet verbaasd als je kind opeens een keukenprins(es) blijkt!

Praktische info
De ligging tussen Harkstede, Engelbert, Meerstad, en Lewenborg is perfect voor kinderen die houden van water en buiten spelen. Er komen veel kinderen van de basisschool Meeroevers. We hebben een eigen gebouw op het Break Out Grunopark met een groot begrensd veld. Belangrijk is dat je kind 7 jaar of ouder is, én in het bezit van een zwemdiploma. Het is mogelijk om deze natuur-BSO te combineren met de reguliere BSO, zoals SKSG Krullevaar in Meerstad of SKSG Engelbert.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

SKSG Break Out


Hoofdweg 163 9614 AD Harkstede
06 49494210 Klik om te bellen