SKSG Bruintje Beer


Bankastraat 72 9715 CJ Groningen
050 571 7416 Klik om te bellen

Over SKSG Bruintje Beer

Kinderopvang Indische buurt
De kinderen van Bruintje Beer zijn iedere dag te vinden in de uitdagende tuin. Want met veel gras, een zandbak, schommels en een glijbaan zijn ze hier nooit uitgekeken! De kinderen krijgen van ons veel persoonlijke aandacht. Op die manier stimuleren we hen in de ontwikkeling van taal, bewegen en sociale interactie.

Door het ‘open-deuren-beleid’ kennen onze pedagogisch medewerkers bijna alle ouders goed. Ouders kunnen ook bij ons terecht met opvoedkundige vragen. Iedere ouder mag namelijk eens per jaar gebruik maken van een gratis adviesgesprek met ons gespecialiseerde pedagogenteam.

Op de peuterspeelzaal leer je heel wat!
Op Bruintje Beer werken wij met het VVE-programma Piramide. Dit is een totaalprogramma waarin aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind; zoals tellen, praten, balans of ruimtelijk begrip. Zo leren kinderen spelenderwijs allerlei vaardigheden waarmee ze goed voorbereid aan school beginnen! Piramide werkt met verschillende thema’s door het jaar heen. Natuurlijk wordt de planning van de thema’s afgestemd met de scholen in de Korrewegwijk en de Indische Buurt. We werken namelijk nauw samen met OBS Het Karrepad en St. Franciscus.

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Bruintje Beer


Bankastraat 72 9715 CJ Groningen
050 571 7416 Klik om te bellen