SKSG Bubbel


Spant 1 9356 EA Tolbert
06 15552332 Klik om te bellen

Over SKSG Bubbel

Kinderopvang Tolbert
Elke baby krijgt twee vaste medewerkers, zodat hij/zij zich snel vertrouwd voelt. Zo bieden wij een veilige opvang in een huiselijke sfeer. In de echt Groninger babyhuisjes kunnen baby’s lekker spelen en slapen in de frisse buitenlucht.

Peuterspeelzaal en VVE startblokken
Op de peuterspeelzaal kunnen de kinderen naar hartenlust zingen, dansen, verven of plakken. We werken met het voor- en vroegschoolse educatie (VVE) programma Startblokken. Met dit programma stimuleren we de motorische ontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen van 2 tot 4 jaar. Zo krijgen kinderen alle ruimte en aandacht om zelf hun eigen ‘ik’ te ontwikkelen. Dan gaat je peuter straks nóg beter voorbereid naar school!

Veel activiteiten op de BSO
Buiten zijn is fijn! In onze grote groene tuin hebben oudere kinderen plek om te ravotten. We maken iedere dag wandelingen door de mooie, groene omgeving. Dat is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Alles wat groeit en bloeit in de natuur onderzoeken we als we op pad zijn met een onderzoeksbak, loep of visnetje.

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Bubbel


Spant 1 9356 EA Tolbert
06 15552332 Klik om te bellen