SKSG Calcio


Laan Corpus Den Hoorn 101 9728 JR Groningen
06 49494611 Klik om te bellen

Over SKSG Calcio

Sport-BSO Calcio
Wie sport en beweegt voelt zich gezonder, fitter, sterker en leert spelenderwijs allerlei vaardigheden. Daarom zijn we hier bij SKSG Calcio elke dag mee bezig! Onze sport BSO in Groningen Zuid is voor kinderen van 7 jaar en ouder en bevindt zich op het terrein van Sportpark Corpus den Hoorn.

Jump in!
Ieder kind heeft bij SKSG Calcio een eigen mentor. Deze speciaal toegewezen medewerker volgt de ontwikkeling van het kind en is een vast aanspreekpunt voor de ouders.

Bij SKSG Calcio bieden we per kwartaal veel verschillende sporten aan. Kinderen kunnen zo kennismaken met veel verschillende sporten en ontdekken wat ze echt leuk vinden. Via de JUMP-IN ladder worden de verschillende sporten en het programma bekend gemaakt.

Kids van alle scholen welkom!
Natuurlijk zijn alle kinderen welkom bij ons, ook als je op een school zit die niet aangesloten is. In dat geval ben je aangewezen op eigen vervoer. Kinderen die naar één van de aangesloten scholen gaan, worden door ons opgehaald en naar de sport-BSO in Groningen Zuid gebracht. Deze scholen zijn aangesloten:

-Boerhaaveschool
-Brederoschool
-Widar 
-Tamarisk

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf

Onze locatie

SKSG Calcio


Laan Corpus Den Hoorn 101 9728 JR Groningen
06 49494611 Klik om te bellen