SKSG Duimelot


Bloemersmastraat 1 9822 AA Niekerk
06 13932743 Klik om te bellen

Over SKSG Duimelot

Vanuit een vertrouwde omgeving spelenderwijs kennismaken met de wereld daarbuiten: die mogelijkheid hebben peuters bij SKSG Duimelot! In onze gezellig ingerichte groepsruimte in de dorpskern van Niekerk (naast Dorpshuis de Rotonde) kunnen kinderen lekker spelen. Heerlijk in de buitenlucht in onze ruime tuin bijvoorbeeld, met genoeg keuze aan speelmateriaal.

Bij SKSG Duimelot hebben we twee groepen. In elke groep worden maximaal 16 peuters opgevangen. De ene groep is geopend op maandag- en woensdagochtend en de andere groep is geopend op dinsdag- en donderdagochtend. Elk kind wordt geplaatst in een stamgroep en krijgt een vaste mentor. De stamgroep fungeert als “thuisbasis” voor het kind: een veilig haven van waaruit het kind de wereld kan ontdekken en verkennen.

Volgens het VVE-programma Piramide werken we met verschillende thema’s. Elk dagdeel doen we een leuke groepsactiviteit die hierbij aansluit. Door een afwisselend activiteitenaanbod leert een kind ook andere interesses ontwikkelen. En dat heeft natuurlijk alleen maar voordelen!

Diensten

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Duimelot


Bloemersmastraat 1 9822 AA Niekerk
06 13932743 Klik om te bellen