SKSG Grootegast


Hoofdstraat 81 9861 AC Grootegast
06 13932366 Klik om te bellen

Over SKSG Grootegast

Kinderopvang Grootegast
Er zijn veel redenen die meewegen in de beslissing waar je je kind heen brengt, wanneer jij naar het werk gaat. Wellicht doe je dat het liefst in een vertrouwde familiesetting. Toch is het goed om ook opa en oma af en toe een beetje rust te gunnen. Gelukkig voelt ons kinderdagverblijf voor de meeste kinderen én onze pedagogisch medewerkers als een tweede thuis. Je kindje wordt ook hier omringd met liefde en aandacht, in een vertrouwde omgeving met vaste medewerkers.

Peuterspeelzaal Grootegast
We benaderen de kinderen als individuen met hun eigen karakters, emoties en mogelijkheden. Want ieder kind ontwikkelt in zijn eigen tempo. Wij volgen daarom het educatieprogramma Piramide, waarbij kinderen op een leuke en speelse manier gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Wat het belangrijkste van iets nieuws leren voor ons is? Het plezier op het gezicht van jouw kind!

Buitenschoolse opvang
Wanneer kinderen als ze 4 jaar zijn, stromen ze door van de kinderopvang naar de BSO. En op de buitenschoolse opvang hoeft jouw kind zich nooit te vervelen! Want SKSG staat bekend als de BSO in Grootegast met het uitgebreidste activiteitenaanbod. Samen met het onderwijs en lokale partners zorgen wij voor gave en uiteenlopende activiteiten voor de BSO-kinderen. Op die manier ontdekt ieder kind wat ze leuk vindt en waar hij goed in is!

Diensten

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuterspeelzaal
Vve

Onze locatie

SKSG Grootegast


Hoofdstraat 81 9861 AC Grootegast
06 13932366 Klik om te bellen